Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Kígyó jön az autóból? Mivel...

Kígyó jön az autóból? Mivel magyaráznák az álomfejtők?

Figyelt kérdés

Barátnőm álmodta, hogy én és a jóbarátom az én autóm előtt állunk, és mondjuk neki, kedvesen mosolyogva, hogy van egy meglepetésünk. A párom kinyitotta az autó ajtaját és egy hatalmas, fekete kígyó ugrott ki belőle.

Nem érti ő sem és mi a haverral sem, hogy a barátnőm miért álmodta ezt.

#kígyó #kígyóazálomban
jan. 17. 09:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Google -> álomfejtés -> fekete kígyó

Szívesen!

jan. 17. 15:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Ma csak a hülyék jönnek ide válaszolni?
jan. 17. 15:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Hülye kérdésre hülye válasz
jan. 17. 16:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Miért mi vagyunk a hülyék, mert te nem tudod használni az interneten a böngészőt?
jan. 17. 16:01
 5/7 A kérdező kommentje:
A jó isten ádjon meg benneteket. Nem arra hozták létre ezt a kiba.... oldalt, hogy kérdéseket lehessen feltenni? Ha ennyire nem tetszik, akkor mit kerestek itt? Nem a google-t akartam használni. Hanem valós, hozzáértő (nem ilyen lelki sérültek, mint ti eddig) emberek véleményére lettem volna kíváncsi. A ti gondolkodásmódotokkal nézve az egész weblap feleslegesen jött létre. Bár a világ több lenne, ha apátok időben kihúzza...
jan. 17. 16:14
 6/7 anonim ***** válasza:
A csajod fél a kígyóktól
jan. 20. 10:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez, mivel nem egy visszatérő álom, így a barátnőd agya random összerakott az elmúlt időszak eseményei, gondolatai közül egy ilyen történetet. Lehet látott valahol kígyót, tv-ben vagy bárhol, ez azért volt benne. Ti pedig lehet voltatok már ilyen szituban, az autóval, hogy nyitottátok neki az ajtót. Vagy látott az utcán hasonlót.

Csak hogy értsd mire gondolok, elmesélem, nemrég ezt álmodtam:

A szalon előtt ahol dolgozom anyuval rossz emberek álltak kint, be akartak jönni. Anya azt mondta, kimegy a kocsijához, melegíteni a motort, hogy aztán együtt el tudjunk menekülni. Nem értettem hogy miért engedtem kimenni, hiszen veszélyes volt, viszont a következő kép az hogy én is megyek ki, nézem hol vannak az emberek, ők már sehol, de két rendőr jön az utcán és az egyikük azt mondta hogy köszönik szépen a segítséget. Itt felébredtem. (Anyuval amúgy tényleg együtt dolgozunk egy szépségszalonban)

Namost ennek a jelentése az hogy semmi, konkrétan volt már ilyen eset hogy bejött hozzánk fura ember, volt aki lopni akart, most ezt nem részletezem, lényeg hogy én aggódom mindig, főleg mikor anya egyedül marad a szalonban. A napokban két este láttam olyan 4-5 embert állni a szomszéd ház bejárati ajtaja előtt (Budapest, belváros, társasházak), nem értettem, ezenkívül meséltek a vendégek betörésekről. Na és akkor ebből ennyire egyszerű a képlet: összerakta az agyam ezeket az információkat egy történetté, tehát mivel betörésről meséltek páran, és én furcsáltam hogy este későn a szomszéd ház előtt miért állnak azok az emberek, sikeresen lett egy rémálmom ennyitől.

Az ilyen és hasonló álmok mögött nincs másik jelentés, vagy csak nagyon nagyon ritkán. Ha ez egy évek óta visszatérő álom lenne, akkor lenne értelme neki nagyobb vagy több jelentést keresni.

febr. 2. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!