Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Kígyó jön az autóból? Mivel...

Kígyó jön az autóból? Mivel magyaráznák az álomfejtők?

Figyelt kérdés

Barátnőm álmodta, hogy én és a jóbarátom az én autóm előtt állunk, és mondjuk neki, kedvesen mosolyogva, hogy van egy meglepetésünk. A párom kinyitotta az autó ajtaját és egy hatalmas, fekete kígyó ugrott ki belőle.

Nem érti ő sem és mi a haverral sem, hogy a barátnőm miért álmodta ezt.

#kígyó #kígyóazálomban
ma 09:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Google -> álomfejtés -> fekete kígyó

Szívesen!

ma 15:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Ma csak a hülyék jönnek ide válaszolni?
ma 15:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Hülye kérdésre hülye válasz
ma 16:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Miért mi vagyunk a hülyék, mert te nem tudod használni az interneten a böngészőt?
ma 16:01
 5/5 A kérdező kommentje:
A jó isten ádjon meg benneteket. Nem arra hozták létre ezt a kiba.... oldalt, hogy kérdéseket lehessen feltenni? Ha ennyire nem tetszik, akkor mit kerestek itt? Nem a google-t akartam használni. Hanem valós, hozzáértő (nem ilyen lelki sérültek, mint ti eddig) emberek véleményére lettem volna kíváncsi. A ti gondolkodásmódotokkal nézve az egész weblap feleslegesen jött létre. Bár a világ több lenne, ha apátok időben kihúzza...
ma 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!