Mivel magyaráznátok az alábbiakat?
Kíváncsi lennék, hogy ezek a dolgok mivel magyarázható.
1.érettségi előtt megálmondtam az egyik tételt. Nem vagyok babonás, de nem mondtam el senkinek. Erre az érettségi napján pont azt húzták ki. Hibátlan is lett, mivel éreztem, hogy készülni kell rá.
2. Exemmel volt időszak, hogy nem volt jó a kapcsolatunk. Nem tudtam mit csináljak, szakítsak? Vagy megmenthető a kapcsolat? Gyerekként katolikus neveltetést kaptam, ezért kértem Istent, hogy adjon egy jelet, hogy mit csináljak... Majd egyszer csak egy srác, akivel jóban voltam, és tudtam hogy szeret, meg keresett.. Ez volt a jel..
3. Másik exemnél is ugyanez volt.. Kétségbe voltam esve, mert nem voltam boldog. Akkor egy Jani nevezetű srác próbálkozott. Megint segítséget kértem.. Jött is válasz: buszra vártam és nagyon megszomjaztam, ezért vettem egy kólát.. Akkor nevek voltak rajta, vagy kupakban, már nem emlékszem, hogy hol, de a Jani név volt rajta...
2-3 Ehhez semmi köze istenhez.
1-eshez lehet, hogy köze van, tud Isten cselekedni ha akar és látja az erőfeszítést:D
1. A jövő energiamintázata már a jelenben létezik, aminek egy része fix, más része viszont a mindenkori döntéseink fényében változik, így az bizonyos esetekben és tudatállapotokban (például álom alatt) látható, belőle információkhoz juthatunk. Lehetséges, hogy egy jövőálmod volt tehát, de épp úgy az is, hogy felsőbb szellemi erők sugallták neked az álmot is, s a tételhúzásnál azt is, melyiket húzd ki, hogy legyen ilyen élményed. Az előbbi valószínűbb.
2-3. Vannak őrangyalaink (vagy ki aminek nevezi), akikhez bármikor fordulhatunk, segítenek - abban az esetben, ha a segítségük nem befolyásolja a sorsutunkat, a karmánkat, illetve ha azzal másoknak nem ártunk. Valószínűleg ilyen segítséget kaptál. Persze te Istent kérted, mert a neveltetésed által benne bíztál, de valószínűleg őrangyalaid vagy szellemi vezetőid, segítőid voltak azok, akik e jeleket biztosították számodra.
Összességében elmondható, hogy azok az emberek, akik a szellemvilágban már viszonylag fejlettebb léleknek számítanak, alkalmanként kapnak ilyen jellegű élményeket, amolyan megerősítésnek a hitükben, hogy nem csak a fizikai világ létezik. Mivel a lelkükben erősebb a kapocs a szellemi világgal, így a kapcsolatuk, a viszonyuk is erőteljesebb ahhoz, s több eséllyel kapnak jeleket odaátról, mint mások - valamint ők észre is veszik azokat, míg mások nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!