Ezt mivel magyaráznátok, mi ez az egész, ami velem történik?
Szakítottunk a szerelmemmel már fél éve,nem rég jött el az a pillanat,hogy egyáltalán nem beszélünk,túl sok a vitánk és pihentetjük a dolgokat.
Ez alatt,olyan dolgok történtek,mint tavaly,mielőtt összejöttünk volna.
Volt egy X nap,amikor lezártuk a dolgot,hogy egy ideig nem beszélünk,és a következő héten ugyanezen a napon volt 1 hete,hogy nem beszéltünk,és 1éve,hogy először beszéltünk.
Ugyanabba a városba mentünk bulizni,ahol összejöttünk (ez ugye nem véletlen,mert tudtuk,hogy mindketten odamegyünk),de az,hogy rajta is ugyanaz a cipő és nadrág volt,és rajtam is..Pedig rajta ezt a cipőt tavaly láttam utoljára.
Aztán mielőtt összejöttünk volna,egy srác randizni hívott ugyanúgy május hónapba..a sráccal lassan fél éve nem beszéltem,nem is találkoztunk,közösségi oldalakon se beszélgettünk.. pont most,májusba összefutottam ezzel a fiúval egy szórakozóhelyen,és újra találkozni hívott.
Tavaly májusba volt egy lánnyal problémám -akit soha nem szoktam látni sehol,közösségi oldalon kötött belém-,ezzel a lánnyal is ugyanúgy most májusba konfliktusom volt,ugyanúgy belém kötött,1 év eltelte után..
Ezt vajon mivel lehet magyarázni?Túlságosan olyan minden,mint tavaly,mielőtt összejöttünk... ugyanazok az emberek,akiket eddig nem is láttam 1 év alatt,ugyanabban a hónapban..
"következő héten ugyanezen a napon volt 1 hete,hogy nem beszéltünk"
Micsoda veletlen.... :-D
"Ugyanabba a városba mentünk bulizni,ahol összejöttünk"
Azert ez egyatalan nem lehet veletlen, hiszen:
"rajta is ugyanaz a cipő és nadrág volt,és rajtam is"
Ha egyszer ugyan abban a ruhaban voltatok, akkor hogy lehettetek volna mas varosban? (mondjuk nekem nincs olyan ruham, amibe meg egy ember beleferne.)
"Tavaly májusba volt egy lánnyal problémám -akit soha nem szoktam látni sehol,közösségi oldalon kötött belém-,ezzel a lánnyal is ugyanúgy most májusba konfliktusom volt,ugyanúgy belém kötött,1 év eltelte után.. "
Mik vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!