Mivel magyaráznátok azt, hogy előre megéreztem, hogy egy temető van a kanyar után?
Telepátia lehetett. Motorozás vagy más módon való utazás közben én az olyan temetőket is meg szoktam érezni amit már megszüntettek és játszótér volt a helyén. Utána a faluban beszélgettem valakivel és véletlenül említette hogy a temető valaha ott volt, de ledózerolták és játszótér lett a helyén.
De ugyanígy, amikor még nem volt GPS, egy teljesen idegen városban megérzés alapján könnyedén megtaláltam egy utcát. Továbbá legalább kétszer mentett meg a telepátia a balesettől sőt halálos balesettől. Például beláthatatlan kanyarban szabályosan megyek az út jobb szélén, mikor azt éreztem hogy szemből egy jármű az én sávomba térve fogja bevenni a kanyart. Ezért az árokba húzódtam a fák közé. Rövidre rá bebizonyosodott hogy kilapított volna egy ámokfutó és vélhetően ittas autós, pedig a megérzéskor a jármű hangját sem hallottam.
Ha látni akarsz ilyen és ennél is megdöbbentőbb telepatikus mutatványokat akkor a YouTube-on fent van a Kiválasztott című sorozat amiben Uri Geller utódját választották ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!