Ki lakik Temető közelében?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 26. 11:50
2/24 anonim válasza:
a nyaralónk közvetlenül egy temető mellett van
4/24 A kérdező kommentje:
Érdekel, hogy tapasztaltok-e valami furcsaságokat?
2014. ápr. 26. 12:56
5/24 anonim válasza:
Igen, eltűnnek a réz, bronz vázák, és a virágok is.
Na szkeptikuskáim ehez mit szóltok? Valami van odaát!
6/24 anonim válasza:
A miénk a temetővel szemben van. Még soha semmi furcsát nem tapasztaltam vele kapcsolatban, viszont én magam szoktam néha érdekes dolgokat művelni. De ez is csak azért van, mert szeretném, ha történne valami...bármi...de nem...na ebbe fogok beledilizni...vagy már sikerült is. :D
7/24 anonim válasza:
"eltűnnek a réz, bronz vázák, és a virágok is."
Ez nagyon érdekes. Csakhogy mi nem lakunk temető közelében, mégis ha ültetünk ki a házhoz bokrot, rózsát vagy más virágot, annak egy hét után biztosan nyoma veszik. Szerintem hívni kéne Scullyékat.
8/24 anonim válasza:
Én 24 éve élek egy temető mellett és semmi furcsaságot nem tapasztaltam.
9/24 anonim válasza:
Nekünk is eltűnnek a fémek az udvarból, de nekünk a brazilok tüntetik el.
10/24 anonim válasza:
Én egy ideig olaszországban laktam 4 évesen koromban anyámékkal magyarországra költöztünk egy temető kezeli házban kb 16 éves voltam amikor elköltöztünk, de semm furcsaságot nem észleltem. :-D
Agent J
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!