Ki lakik Temető közelében?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 26. 11:50
11/24 anonim válasza:
Légvonalban kb. 100-120 m-re lakunk a helyi temetőtől. Mit értesz furcsaság alatt?
12/24 A kérdező kommentje:
Pl hűvös szellőt éreztetek minden ok nélkül
2014. ápr. 26. 19:59
13/24 anonim válasza:
Mivel dombtetőn lakunk, elég sokszor szokott hűvös szellő jönni. Ha viszont nincs ok, akkor szellő sincs. Ha szellő fúj (akár hideg, akár meleg), annak mindig oka van. Errefelé leginkább a hőmérséklet-változás következtében szoktak a szellők fújkálni.
14/24 anonim válasza:
Temetővel szemben lakunk 11. éve ezalatt a mostani 1 4. kutyánk macskánk jelenleg nincs de több mint 20 volt és rendben tartottuk őket nem voltak elhanyagolva,több vagy kevesebb idő után eltűntek, bár nem igazán hiszek az ilyesmiben
16/24 Laylah válasza:
Én, egész pontosan kb. 50 méterre tőle. A temető egy kisebb domb, így alatta a bekötőutcán általában hidegebb van. Dem érzékeltem semmi furcsaságot, sőt, depisebb koromban oda járkáltam ki, hogy nyugodt helyen legyek. Ami zavar, az a mindszentkor kiáramló emberseregből áradó fájdalomtömeg. Azt nagyon érzem, ezért évek óta nem is járok ki olyankor.
17/24 anonim válasza:
Én is, egy temető közelében lakom, de semmilyen furcsaságot nem észlelek.
18/24 takacsek válasza:
Én 153 éve lakok temetőben, de semmi érdekesség. Mindig hullacsend van és unalom a nap :/
19/24 anonim válasza:
A temetőt én a világ legbékésebb helyének tapasztaltam, ha nem voltak benne emberek.
20/24 anonim válasza:
Én halottakkal dolgozom minden nap. Van hogy éjjel is. Semmi sincs Sehol sem. Még egy árva macska se kószál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!