Grúziában miért a nagy Ortodox "templomok" közelében hoznak létre Sátánista csoportok szektákat? Hogyan menekülhetnék meg a szekta elől?
Grúziában élek ... Nemrég csatlakoztam egy erősen Sátánista szervhez ... nem avatnak senkit sem be a " nagy titkokba " mindaddig míg az illető legalább 1,5 éve nem tagja a szektának . A gyűléseken részt vehetek de olyan szavakat használnak , olyan nyelven beszélnek amelyet én nem érthetek meg . Csodálatos dolgokat láttam azóta mióta tagja vagyok a szektának :
- Egy tagot aki 1,5 éve már a tagja a szektának teljes jogú taggá avattak ... Szó szerint megszállta őt a sátán , rángatózott kiabált és elkezdett azon a furcsa nyelven beszélni mint a többiek , szóval nagyon látványos volt ...
de annál inkább félelmetesebb ... megbántam már hogy csatlakoztam és őszintén megmondva vissza akarok térni a régi hitemre az ortodoxra ... de megvagyok kötve ... munka adó főnököm unszolására és a saját kíváncsiságomból léptem be a szektába . Ha kilépek főnököm biztosan kirúg és elveszítem állom állásom , ha kilépek akkor egy tüzes vassal beleégetnek egy jelet a homlokomba ami arra szolgál hogy halálom után se a sátán se az isten ne tudjon befogadni országába . A szekta hírneve félelmetes ha csak egyszerűen fognám magam és nem járnék el a gyűlésekre megkeresnének és elvenen égetnének el .
Kicsit kutattam a szekta után és a következő felfedezésre jutottam ... a szekták közel , nagyon közel épültek főbb ortodox templomokhoz . Mit jelent ez ... a szekta alárendjelteként működik az ortodox egyház vagy fordítva ? Az egyház irányítja a szektát ? Vagy a szekta egyfajta jövőbeli terv miatt építette a gyűlés központokat ilyen közel a főbb templomokhoz ?
Kérlek segítsetek nem tudom mit tegyek valahogy ki kell lépnem ebből a szektából...
Én azt tenném, hogy egy templomban egy paptól kérnék segítséget, (ha keresztény szeretnék lenni, de muszlim vagyok) vagy valami. Egyébként #5 válasza is jó.
Szerintem a "megszállás" csak egy ilyen pszichoszomatikus dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!