Azzal zaklat egy szekta, hogy én vagyok AZ indigó gyermek. Mit csináljak velük?
Már régebben is próbálkoztak, 24-e óta viszont azzal traktálnak, hogy én vagyok a kiválasztott, akire Jézus óta várnak az emberek.
Ez már önmagában is gyökérség, de úgy tűnik nagyon komolyan gondolják.
Rövid történet:
leugrottam boltba, hazafelé pedig "véletlenül" összefutottam az egyik bolonddal. Az álmaimról kérdezett, melyek természetesen látomások. Félvállról azt mondtam, hogy két csajjal hemperegtem az ágyon. A vicc az, hogy még aznap megjelent két lány...nem is átlátszó. Persze nem dőltem be a dolognak és elhajtottam őket(utólag kicsit bánom).
A zaklatásra visszatérve viszont elfogadnám, ha csak nekem osztanák a hülyeségüket. Viszont már az ismerősi körömből is hallom, hogy rólam érdeklődnek és osztják meg az "igazságot".
(Egyébként gyermeknek kicsit túlkoros vagyok 21 évesen)
Nem lehetsz AZ indigó gyermek, mert indigó gyermekek szériában születtek nem is olyan rég, egy egész generáció.
Jelentsd fel őket, jó esetben kapsz távoltartást a bíróságtól.
Jelentsd fel őket.
Legalább szépen lekapcsolják az összes bolondot.
Kedves 8-as!
Az indigó gyerek, teljesen más, mint a hiperaktív.
Kedves Kérdező!
Egyrészt valóban ne állj velük szóba, és ne is foglalkozz azzal, amit összehordanak. Valószínű, hogy nem egészen épelméjűek. Ezt nyugodtan mondhatod az ismerősi köreidben, valószínű, veled fognak egyetérteni.
De ahogyan az előzőekben is írta valaki, ha kiválasztott lennél, azt biztosan tudnád, biztosan éreznéd, és nem kellene, hogy valami szekta hozza ezt a tudomásodra!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!