Azzal zaklat egy szekta, hogy én vagyok AZ indigó gyermek. Mit csináljak velük?
Már régebben is próbálkoztak, 24-e óta viszont azzal traktálnak, hogy én vagyok a kiválasztott, akire Jézus óta várnak az emberek.
Ez már önmagában is gyökérség, de úgy tűnik nagyon komolyan gondolják.
Rövid történet:
leugrottam boltba, hazafelé pedig "véletlenül" összefutottam az egyik bolonddal. Az álmaimról kérdezett, melyek természetesen látomások. Félvállról azt mondtam, hogy két csajjal hemperegtem az ágyon. A vicc az, hogy még aznap megjelent két lány...nem is átlátszó. Persze nem dőltem be a dolognak és elhajtottam őket(utólag kicsit bánom).
A zaklatásra visszatérve viszont elfogadnám, ha csak nekem osztanák a hülyeségüket. Viszont már az ismerősi körömből is hallom, hogy rólam érdeklődnek és osztják meg az "igazságot".
(Egyébként gyermeknek kicsit túlkoros vagyok 21 évesen)
8
Az én tapasztalatom szerint hiperaktív gyerek általában szorongós terhességből születik, és ugyanilyen körülmények, kevés ráfordított figyelem miatt lesznek azzá.
Az indigó gyerek nem a sokféle ingerre, információra fogékony, hanem az emberek rezgésszintjére. A sokkal érzékenyebb radarjaik miatt van az, hogy ők szimplán csak tudnak dolgokat, amiket mi képtelenek vagyunk érzékelni.
# 13
ezekre a rezgésszámos hülyeségekre gyenge a gyomrom. inkább ne erőltessük
amúgy is már nephilim vagyok, vagy mi. úgy tűnik szintet is lépek:D
Persze, hogy te vagy a kiválasztott!
Kiválasztottak téged, csak szerintem óvakodj a gruppensextől, csak egyenként engedd magadhoz közel őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!