A kisfiamat meg akarják buktatni, mert indigó. Mit tegyek?
"Hát, mert rosszúl oktatnak "
Akkor a jó tanulókat is rosszul oktatják?
"A fiam nagyon leleményes és roppant kreatív egyben, néhányszor csinált némi csínyt, amit minden dús fantáziavilággal megáldott gyermek megcsinál. Bekente kutyapiszokkal a tányérokat a menzán mikor nem vették észre vagy olyan virággal dörzsölte meg a társa iskolatáskáját, amir allergiás."
Én ugy gondolom, elfogult vagy a fiaddal, es tetszik Neked a viselkedese, szinte megdicsered, holott ez egyaltalan nem kedves, otletes diakcsiny, nagyon is durva, és az is tavol all a valosagtol, hogy minden gyerek csinal ilyet. Én még soha nem is hallottam ilyenrol, pedig kreativ, otletes diakcsinyekben nem szukolkodtunk!
Egyaltalan nem szukseges hozza az "indigo"-adalék, hogy kiverje a biztositekot barkinél! Az altalad kuloncsegeknek titulalt garazdasagok es szandekos artasok egyaltalan nem magyarazhatok indigosaggal, hovatovabb azt kell mondjam, az indigosag kizárja ezt a magatartast...
"A fiam nagyon leleményes és roppant kreatív egyben, néhányszor csinált némi csínyt, amit minden dús fantáziavilággal megáldott gyermek megcsinál. Bekente kutyapiszokkal a tányérokat a menzán mikor nem vették észre vagy olyan virággal dörzsölte meg a társa iskolatáskáját, amir allergiás."
Én ugy gondolom, elfogult vagy a fiaddal, es tetszik Neked a viselkedese, szinte megdicsered, holott ez egyaltalan nem kedves, otletes diakcsiny, nagyon is durva, és az is tavol all a valosagtol, hogy minden gyerek csinal ilyet. Én még soha nem is hallottam ilyenrol, pedig kreativ, otletes diakcsinyekben nem szukolkodtunk!
Egyaltalan nem szukseges hozza az "indigo"-adalék, hogy kiverje a biztositekot barkinél! Az altalad kuloncsegeknek titulalt garazdasagok es szandekos artasok egyaltalan nem magyarazhatok indigosaggal, hovatovabb azt kell mondjam, az indigosag kizárja ezt a magatartast...
Én azt gondolom, inkabb hazugsag, amit a szellemekkel kapcsolatban mond, hiszen kilog a lolab, hogy Te szeretned, hogy kulonleges legyen, es spiritualisan fejlett, ő pedig egy kis szociopata gazficko, aki igy akar megfelelni Neked...
Szerintem epp az ellenkezo végponton van...
"Nem tud folyékonyan olvasni és komoly olvasási hibái vannak és írni is igen rosszúl ír, nomeg a matematika is gyenge. Sajnos az iskola túl rosszúl tanít, nem képesek kreatívan bevonni a gyerekeket, biztos vagyok benne, hogy az iskola baja, rossz az oktatás."
Namost tudnod kell, hogy a spiritualis fejlettseg nem onmagaban van, hanem az értelem minden jegyét magán hordozza. Magas az IQ, magas az EQ, a spiritualitas egy asztal, aminek ezek a labai... Mivel ezek mintegy előfeltételei a spiritualitasnak, minel fejlettebb valaki spiritualisan, annal inkabb valoszinu, hogy mar 2-3 eves korara megtanult sajat magatol olvasni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!