Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A kisfiamat meg akarják...

A kisfiamat meg akarják buktatni, mert indigó. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagy gondban vagyok mostanában és a tanácsaitokra lenne szükségem. Az iskolában nagyon megromlott a viszony a gyermekem és a tanítónéni között és mostanában már sajnos velem is eléggé arrogáns a tanítónő, annak ellenére, hogy mindíg kedves és kompromisszumkész vagyok vele. A kisfiam nagyon jó eredményekkel kezdte az elsőt és mára másodikra már eljutottunk odáig, hogy meg akarja buktatni, sőt eltanácsólná az iskolából a tanítónénink. Minden nagyon csodálatos volt még iskolába nem került a csöppségem. Itthon mindíg nagyon szófogadó és kreatív volt, sokat rajzolt és játszott magában és kijött társaival is. Normális játékokat veszek neki és nem hagyon, hogy az internet világa elrontsa, ezért nem engedem soha gép közelébe és ez mindíg bevált. Valamikor tavaly az első év közepe táján kezdett megromlani a viszonyom a tanítónénivel, amikor egy szülői értekezlet utáni négyszemközti beszélgetésen elmondtam neki, mára már sajnálom, de ez akkor jó ötletnek tűnt, már csak azért is, hogy megértse a kisfiam különcködésit. Megmondtam, neki, hogy meglátja még fog hallani a porontyomról, sokra viszi, mert indigó a szentem ! Akkor láttam a szemében egy furcsa és kicsít irígy fintort, de ezt akkor a csodálkozásának tudtam be, mára már egyértelművé vált előttem, hogy rászállt a pici fiamra. Attól a naptól kezdve szinte nem múlt el hét, hogy be ne írt volna az üzenőbe vagy meg ne rótta volna és a helyzet sajnos csak egyre súlyosbodott. A fiam nagyon leleményes és roppant kreatív egyben, néhányszor csinált némi csínyt, amit minden dús fantáziavilággal megáldott gyermek megcsinál. Bekente kutyapiszokkal a tányérokat a menzán mikor nem vették észre vagy olyan virággal dörzsölte meg a társa iskolatáskáját, amir allergiás. A drágám, nagyon jártas a tudományokban, így felismeri ezeket a növényeket. Azóta ezeket megbeszéltük, hogy ebben ne fejtse ki kreatívitását, mert úgysem értik a poént, sajnos, pedig ezek csak tipikus dolgok,a miken minden gyermek átmegy. Szegény kisfiú egész héten köhécselt haza felé, mire a fiam elmondta, hogy virággal kente be a táskát, de abból látszik, hogy jó gyerek, hogy elmondta, bár kiderűlt hogy az uzsonnatasakban virág volt eldugva. Ebből nagy felhajtás kerekedett az iskolában és még az igazgató helyetteshez is bevitték és beszélt a kisfiammal, ezt eléggé nehezményeztem, mert a stílusa nagyon lekezelő volt, elmondta a fiam, hogy leszidták, olyan számomra minősíthetetlen hangnemben. Most az a gond, hogy a tanítónéni szerint lassan halad az anyagban és bukás vezsélyezteti. Ezt már nem vagyok hajlandó eltűrni ! Nem tud folyékonyan olvasni és komoly olvasási hibái vannak és írni is igen rosszúl ír, nomeg a matematika is gyenge. Sajnos az iskola túl rosszúl tanít, nem képesek kreatívan bevonni a gyerekeket, biztos vagyok benne, hogy az iskola baja, rossz az oktatás. Ezt nehezményeztem az igazgatóhelyettesnél is és azt mondta, hogy ők mindent megtesznek és sokan tanulnak meg olvasni és írni. Ez igaz viszont azok nem ennyire kreatív gyerek, mint az enyém. Nagyon okos a kicsim, mindent megtanul és sokkal előbb mint a többi, még a szellemekkel is tud kommunikálni, akkor az iskolában miért ne menne a tanulás ? Hát, mert rosszúl oktatnak ! Én sajnos nem érek rá tanítani a kisfiamat, mert nagyon sok munkám van és nagy felelősség és munka ügyvédi tárgyalásokon védeni embereket, ezzel elmegy sokszor az egész hetem, szó szerint, most is csak azért írok mert van egy kis időm. Nagyon szeretetreméltó a kisfiam és úgy érzem elveszti személyiségét az iskolában és meg is akarják, buktatni, annak ellenére, hogy zseniális kisgyerkőc, biztosan híres politikus, atomfizikus vagy mérnök lesz belőle, de valahogyan túl kell élni ezeket az éveket, míg sínen nem lesz. Nagyon felvilágosúlt nevelést adtam neki. Ismeri a spiritualitást is, már beszédképessége óta elmondta, hogy milyen szellemeket lát és jól ki is jön velük. A gyermekek általában megijednek tőlük, de nem az enyém, hiszen indigó, sokkal jobb a felfogóképessége. Mindíg mondja, hogy ilyen bácsi meg olyan néni van ebben a házban meg abban a szomszédnál és el is tudja ilyeszteni őket, legalábbis gond nem volt ebből. Mondjátok meg, hát ha ennyire haladott szellem, mint az indigók többsége, akkor most mi a hibás ? Mit tanácsoltok ? Tudom, hogy ti is voltatok ilyen helyzetben, akkor mit tettetek ? Nagyon érdekelne ilyen spirituálisan felvilágosúlt entitások véleménye mint a tietek, ezért is írtam ide. remélemnem másik iskola lesz ebből.
2011. okt. 29. 01:48
 81/92 anonim ***** válasza:
100%
Már rég nem érkezett válasz senkitől, de én kíváncsi vagyok, mi lett az ,,indigó" fiaddal. Szeretnék még röhögni. :-)
2012. júl. 21. 10:47
 82/92 _Jessy_ ***** válasza:
100%
Két lap közé rakták, aztán írtak a lapra golyóstollal :D
2012. júl. 21. 14:50
 83/92 anonim válasza:

Kérlek figyeljetek rám egy kicsit. Egy teljesen új nézetet szeretnék megmutatni. A lényeg a polgárpukkasztás.

----------------------------------------------------------

Csak tételezzük fel...hogy valakinek szándékában áll bemocskolni a spiritualitás.

Tegyük fel te(mármint bárki aki olvassa a szövegem) be akarod mocskolni a spiritualitást, mert nagyon eleged van már belőle és nem akarod hogy egyre több hívő legyen, mert szerinted hülyeség az egész. Akkor írni kellene ide egy olyan szöveget amit ha olvas az ember, akkor csak gyűlöletet érezzen az egész téma, és a témát kedvelő emberek iránt.

Akkor nem pontosan egy ilyen szöveget írnál te is? Már maga a fő kérdés is polgárpukkasztó, benne van minden, ami miatt gyorsan beszólhatnéka van az embereknek. Eztán jön a sztori az elfogult szülővel(amit persze mindenki felismer,de ha valakinek elsőre nem jönne le, tesz még rá néhány utalást)és hát pont egy ügyvédnő persze,aki a legtöbbek szemében megint csak szálka, mert biztos sok pénze van és nincsenek nagy gondjai. Na meg persze a csínyek...ami mindenkinek egyértelmű hogy nem azok. A történet írója gyakran emlegeti a spirituális témában használt szavakat a szövegben, mindezek után ennek is csak dühítő hatása van az olvasóra.

--------------------------------------------------------

Szerintem összeségében ez csak egy egész ügyesen megírt polgárpukkasztó mese és semmi több.

Gondolom sokakban felmerülne a kérdés:

Miért csinálna valaki ilyet? Szerintem az ember nem annyira logikusan és egyértelműen gondolkodó, harmóniára törekedő lény hogy ez a kérdés helytálló legyen.

2012. okt. 3. 09:11
 84/92 anonim ***** válasza:
Asszem a legnagyobb jószándékkal is csinálnak emberek ilyesmit, sőt! :)
2012. okt. 4. 18:13
 85/92 anonim ***** válasza:
50%
Igen.. A 71-es hozzászólásomban épp erre akartam utalni..:) Hogy ez az egész a spirituális dolgok hívőinek a kifigurázása.
2012. okt. 4. 21:05
 86/92 anonim ***** válasza:
0%
Komolyan mondom, szkeptikusok ti vagytok a legrosszabbak, miért kell minden összeesküvéselméletet belelátni minden kérdésbe ? Egyszerűen meg akarták húzni a gyereket és itt sírta el magát szegény anya, mert sehol sem értették meg mi az az indigó -.-
2012. okt. 4. 21:07
 87/92 anonim válasza:
100%
Lehet hogy előfordult már ilyen eset, de ez a szöveg több sebből vérzik. Ez csak józan ész, nem összeesküvés elmélet. De a vége a legviccesebb: ,,Nagyon érdekelne ilyen spirituálisan felvilágosúlt entitások véleménye mint a tietek" ...mert erre az oldalra aztán tényleg jellemző hogy a nagytöbbség olyan k*rvamód felvilágosult ember :D
2012. okt. 4. 22:39
 88/92 anonim ***** válasza:
100%
Ez az egyik, a másik meg, hogy, ha a kérdező komolyan gondolta volna, akkor a gyerek zsenialitásának ecsetelésekor nem olyan példát hoz fel, hogy kutyakakival játszik, meg megmérgezi az osztálytársát.. Ez a nő(már ha tényleg az) azt írta hogy eleinte semmi baj nem volt a gyerekkel, csak mikor elmondta a tanárnőnek utána utálta meg.. Kérdés, akkor agyerek előtte még nem volt indigó? Előtte még nem próbálta a zsenialitását, egyszerűségnek és kezelhetetlenségnek álcázva mérgezni az osztálytársait? A történet tényleg több sebből vérzik és ezt nem azért mondom mert nem hiszek ezekben.. Pusztán csak tudok olvasni..
2012. okt. 5. 10:28
 89/92 anonim válasza:
54%
a 71-es hozzászóló nem tudom, miért csak 20%-ot kapott, mikor az övé az egyetlen értelmes komment. teljes mértékben egyet értek vele, és szomorú, hogy van, aki ezt a mesét elhiszi... én csak röhögök. :D
2012. dec. 30. 02:03
 90/92 anonim ***** válasza:
57%
Kérdező ne haragudj komolyan semmi bajom veled.. De te egy f*sz vagy.
2012. dec. 30. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!