Kisfiamat látogathatja a magzat korában elhalt ikertestvére, és kapcsolatban állhatnak egymással?
gyermeked elvesztese miatt, oszinte reszvetem, de tedd meg azt a rohadeknagy sziveseget, hogy a masik gyermekedet szakertohoz elviszed. ( nem jos, nem alomfejto hanem pszichologus)
en azt gyanitom( bar a noverem a szakember ebben nem en), hogy valaoszinuleg beszeltetek vagy tudtara hoztatok valahogy a testvere valamikori letezeset.
Azt kizartnak tartom, hogy szellemeket lasson, de ha te belemagyarazod, akkor fog.
Megegyszer: menjetek el egy gyermekpszichologushoz. Nem fogod elhinni mennyit tud segiteni egy jo szakember. Es meg elvezni is fogjatok szerintem a beszelgeteseket.
Igen ezt jó lenne tudni, hogy tudhat-e róla, hogy volt egy testvére.
Ennek ellenére én lehetségesnek találom. Állítólag a gyerekek még fogékonyak arra, hogy ezeket észleljék.
De akár az is elfogadható magyarázat, hogy esetleg csak képzelt barát. Bár meg kell mondjam kontár vagyok, mert fogalmam sincs, hogy ez mikor időszerű a gyerekeknél, de az biztos, hogy a legtöbb gyereknek van "képzelt barát" időszaka.
Vajon miért kellene emiatt a gyereket pszichológushoz vinni? Hiszen nincs semmi baja, csak gazdag a fantáziája, mint a legtöbb gyereknek.
És miért olyan hihetetlen az, hogy a testvérét látja? Talán csak elképzelt magának egy tesót, ami egyáltalán nem kóros jelenség. A legtöbbünknek volt gyerekkorunkban képzeletbeli barátunk, testvérünk. Néha mi felnőttek is látunk ezt-azt.
Szerintem ez egy érdekesség, de nem több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!