Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Kisfiamat látogathatja a...

Kisfiamat látogathatja a magzat korában elhalt ikertestvére, és kapcsolatban állhatnak egymással?

Figyelt kérdés
ikrekkel voltam terhes,de 3hónaposan az egyik babám meghalt.Fiam most 3éves,és rendszeresen beszámol egy kisfiúról,aki úgy néz ki,mint ő,beszélgetni szoktak,és az a kisfiú azt mondta neki a minap,hogy ő szellem...
2011. márc. 23. 12:34
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
67%

gyermeked elvesztese miatt, oszinte reszvetem, de tedd meg azt a rohadeknagy sziveseget, hogy a masik gyermekedet szakertohoz elviszed. ( nem jos, nem alomfejto hanem pszichologus)

en azt gyanitom( bar a noverem a szakember ebben nem en), hogy valaoszinuleg beszeltetek vagy tudtara hoztatok valahogy a testvere valamikori letezeset.

Azt kizartnak tartom, hogy szellemeket lasson, de ha te belemagyarazod, akkor fog.

Megegyszer: menjetek el egy gyermekpszichologushoz. Nem fogod elhinni mennyit tud segiteni egy jo szakember. Es meg elvezni is fogjatok szerintem a beszelgeteseket.

2011. márc. 23. 12:39
 2/50 anonim ***** válasza:
59%
ez velem is megtörtént 3 éves koromban. aztán anyám szólt, hogy húzzak már a tükör elöl.
2011. márc. 23. 12:39
 3/50 anonim ***** válasza:
66%

Igen ezt jó lenne tudni, hogy tudhat-e róla, hogy volt egy testvére.

Ennek ellenére én lehetségesnek találom. Állítólag a gyerekek még fogékonyak arra, hogy ezeket észleljék.

De akár az is elfogadható magyarázat, hogy esetleg csak képzelt barát. Bár meg kell mondjam kontár vagyok, mert fogalmam sincs, hogy ez mikor időszerű a gyerekeknél, de az biztos, hogy a legtöbb gyereknek van "képzelt barát" időszaka.

2011. márc. 23. 12:48
 4/50 anonim válasza:
74%
Nekem szülés után meghalt az egyik fiam, pár éves volt a másik, és játszott a szobába a szőnyegen, egyszer keservesen sírni kezdett, berohantam hozzá, kérdeztem mi a baja, azt mondja, az a kisfiú-és mutatott a sarokba, soha nem akar velem játszani!! Szóval ezek után én hiszem, hogy van ilyen, állítólag öt éves korukig nyitva van még a harmadik szemük és látnak olyan dolgokat amiket más nem.
2011. márc. 23. 12:51
 5/50 anonim ***** válasza:
66%
Ugyanazt tudom tanácsolni, mint az első. Vidd el pszichológushoz a gyereket, valóban lehet, hogy csak képzelt barát, de ha mégsem, akkor megtudtad, hogy volt testvére és komoly törést is okozhatott ez nála..
2011. márc. 23. 12:53
 6/50 anonim ***** válasza:
56%
részvétem, tudom ez mekkora trauma, ilyenkor sokan az ezotériába menekülnek, hogy jobb legyen nekik. ezzel nem is lenne baj, de a gyerekedet ne így neveld, neveld józan észre, okossága, logikára.
2011. márc. 23. 13:03
 7/50 anonim ***** válasza:
40%
Szia! Igen látogathatja és kapcsolatban állhatnak egymással.
2011. márc. 23. 13:33
 8/50 tetris ***** válasza:

Vajon miért kellene emiatt a gyereket pszichológushoz vinni? Hiszen nincs semmi baja, csak gazdag a fantáziája, mint a legtöbb gyereknek.

És miért olyan hihetetlen az, hogy a testvérét látja? Talán csak elképzelt magának egy tesót, ami egyáltalán nem kóros jelenség. A legtöbbünknek volt gyerekkorunkban képzeletbeli barátunk, testvérünk. Néha mi felnőttek is látunk ezt-azt.

Szerintem ez egy érdekesség, de nem több.

2011. márc. 23. 14:51
 9/50 A kérdező kommentje:
nem tudhatott róla,hogy volt egy testvére,mivel mint írtam,még magzatként veszítettük el,és azóta nem beszéltünk róla.képzelt barát..lehet..de akkor miért azt mondta a fiam,hogy ugyanugy néz ki az a kisfiu,mint ő??egypetéjű ikrek voltak...
2011. márc. 23. 16:47
 10/50 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem is pszichológushoz vidd el, lehet mentális eredetű is a probléma, lássa egy szakértő, ha nem talál semmi gondot akkor elkezdhettek fókuszálni az ezoterikus oldalra. De előbb szerintem menjetek biztosra, hogy mentálisan ép a kisfiú
2011. márc. 23. 17:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!