Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Kisfiamat látogathatja a...

Kisfiamat látogathatja a magzat korában elhalt ikertestvére, és kapcsolatban állhatnak egymással?

Figyelt kérdés
ikrekkel voltam terhes,de 3hónaposan az egyik babám meghalt.Fiam most 3éves,és rendszeresen beszámol egy kisfiúról,aki úgy néz ki,mint ő,beszélgetni szoktak,és az a kisfiú azt mondta neki a minap,hogy ő szellem...
2011. márc. 23. 12:34
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:
hát köszönöm,rendelkezik egy képességgel,hogy esetleg látja a testvérét,erre már nem is mentálisan ép..hát ettől az oldaltól többet vártam,de asszem ennyi volt,le is iratkozom,mert mindenki hülyének nézi,mikor ILYEN IGENIS VAN!!!
2011. márc. 23. 17:25
 12/50 anonim ***** válasza:
38%
Biztos egészséges már 3 évesem szellemeket látni..Ha így beszél róla a gyerek, így számol be az nem normális..De persze miér tis kéne vele pszichológushoz menni, várd meg amíg felnőtt korára komolyabb mentális problémái lesznek. vagy fogdd rá amjd később, hogy indigó, kristály gyerek.. Itt úgyis az a menő.. Komolyan ilynekor már reménykedem benne, hogy ez a kérdés csak kamu..
2011. márc. 23. 18:01
 13/50 anonim ***** válasza:
42%
Most mi bajod van? Ide jó írogatni, de a gyereket már fáradtság lenne elvinni pszichológushoz? Vagy azt akartad hallani, hogy hűha, de jó, a fiad lát egy szellemet?
2011. márc. 23. 18:11
 14/50 anonim ***** válasza:
53%
Tudom, hoyg sok mindent mondanak itt az emberek.. Én nem kételgetem abban, hogy vannak, akik szellemeket látnak, de az csak az ő agyuk szüleménye, mentális vagy egyéb betegségből fakadó probléma, halucináció. Talán, ha beszélgetne vele egy szakember elmondaná a kisfiú hogy ő találta-e ki és csak egy képzelet beli barát-e vagy valóban van valami baj..és akkor nem lesz belőle 404, aki felnőttként azt képzeli esténként elviszik az ufok..
2011. márc. 23. 19:41
 15/50 anonim ***** válasza:
36%

ne a kisfiad vidd orvoshoz.

te menj.

2011. márc. 23. 21:35
 16/50 anonim ***** válasza:
79%
Előfordulhat, hogy látja. De a pszichológus tényleg nem ártana, és nem azért, mert a gyereked hülye lenne, hanem mielőtt annyira belefeledkezik a "másik" világba. Nem azt mondjuk, hogy neveled le róla, verd ki belőle, tömd tele gyógyszerrel, hanem hogy találja meg az egyensúlyt a való és a másik világ közt.
2011. márc. 24. 12:47
 17/50 A kérdező kommentje:
ki mondta,hogy nincsen egyensúlya a két világ között?3éves,és talán 3x volt ezalatt "a látogatás",szerintem nem is fogja fel,hogy szellemmel beszélget,nem is érdekli különösebben,csak nekem mesélt róla.és azért osztottam meg,mert szerintem érdekes,hogy esetleg az ikrek szoros köteléke révén tudnak kommunikálni.
2011. márc. 24. 16:50
 18/50 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg iratkozz le az oldalról. Ritka tahó modorban válaszolgatsz.
2011. márc. 24. 16:53
 19/50 A kérdező kommentje:
ebben pont nem tudom mi volt a tahóság...csak nem értem,hogy míg más kérdésekre használható válaszok érkeznek,erre lekicsinyítő,mentálisan betegnek tituláló szövegek érkeznek.
2011. márc. 24. 16:57
 20/50 anonim ***** válasza:
100%
akkor mond a kisfiadnak hogy kérdezze meg a kisfiútol ki ő..
2011. márc. 24. 18:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!