Kisfiamat látogathatja a magzat korában elhalt
ikertestvére, és kapcsolatban állhatnak egymással?
te ezt komolyan érdekességnek tartod? Komolyan mondom hogy olyan emberek kapnak lehetőséget az élettől gyereket nevelni, akik abszolút nem érdemlik meg!
2011. márc. 24. 19:13
22/50 A kérdező kommentje:
na erről beszéltem például..felteszem ezt a kérdést,mert elvileg e az az oldal,ahol BÁRMIT MERHETSZ KÉRDEZNI..erre már meg sem érdemlem,hogy anya legyek,honnan veszed,hogy milyen anya vagyok valójában??!ez egy kérdés közzétételem,semmi közi a hétköznapi életünkhöz,kedves kommentező!ez ám a tahóság,nem az én válaszaim..különben mindenki azt mondja,hogy szuper anyuka vagyok,mert nem utasítgatom a gyermekeimet,hanem partnerek mindenben..de mindegy.
de itt egy elmebeteg diktátorra hasonlítasz leginkább.
2011. márc. 24. 19:50
így van kedves anyuka, olvasd szépen vissza a válaszaidat és szállj magadba. És máskor ne tegyél fel kérdést, ha nem tetszik hogy mások az arcodba vágják az igazságot.
2011. márc. 24. 20:03
Előbb azt írtad RENDSZERESEN, persze, hogy arra gondolunk, hogy a kisfiúnak valami baja van. Egy-két alkalom simán lehetett a fantáziája is, éppen nem figyeltél rá annyit és fel akarta hívni a figyelmet, vagy unatkozott, vagy álmodta, vagy csak úgy. A gyerekek ilyenek, néha hajmeresztő dolgokat találnak ki. Nincs ebben semmi misztikus. Ettől még ha mégis gyakrabban kezdené csinálni, akkor egy pszichológus nem árthat.. Ebben szerintem semmi sértő nincs.
2011. márc. 24. 20:40
én nem csak a kérdezőn, de a válaszolgatók nagy részén is beszarok :D "mindannyiunknak volt gyermekkorunkban egy kitalált barátunk" tééééélleg? hát én ilyenre nem emlékszem, nekem volt elég barátom gyerekkoromba, nem kellett kitalálni őket :D vidd el orvoshoz a kisgyereket, mielőtt még szellemet idéznél, vagy kihívnád a szellemirtókat :DD
2011. márc. 26. 13:24
27/50 anc válasza:
Álljatok már le!
Ilyen igenis van! Egy ismerősöm kisfia is szellemet látott a házban 3 évesen, és az anyjának mutatta, hogy "Ott a szellem!" A gyerekek 3 éves korukig látják az ilyen dolgokat. Egyébként meg, ha nem tudja, hogy volt testvére, ráadásul ikertestvére, akkor mégis honnan tudna erről beszélni? Honnan szedné, hogy van egy kisfiú, aki ugyanúgy néz ki, mint ő, és mellesleg, más nem is látja?
Imádom, hogy egyből jönnek a szkeptikusok, és mentális problémákat fognak egy kicsi gyerekre! Lehet, hogy én meg elfogult vagyok, de gondoljatok már bele..
Szerintem ne vidd pszichológushoz a kisfiadat. Előbb neked kell vele elbeszélgetned.
2011. márc. 27. 20:35
28/50 anonim válasza:
2011. márc. 28. 19:25
29/50 A kérdező kommentje:
köszönöm a "megvédő" kommentet,mindenki nem normálisnak titulál,és még én vagyok a szemét ha felháborodom...:S
Igen,ritkán látja,ilyenkor játszanak elmondása szeint..nem tudott róla,nem is hallhatta,mert egyáltalán nem beszédtéma nálunk a halott testvére.nem értem,hogy miért a dokikkal jön egyből mindenki,néha még én is érzem a jelenlétét,akkor talán mindenki aki érzett már ilyet,mentálisan beteg lenne??szoktam róla kérdezni néha,de csak ha ő kezdi el mesélni,hogy itt volt,és úgy reagálok,mintha ez nem lenne nagy ügy,mivel ő is természetesnek fogja fel.viszont egyre ritkábban fordul elő,talán valami céllal jött a testvér,amit már elért...talán hogy ne merüljön feledésbe az ő emléke sem..
itt nem arról van szó, hogy szemétnek néz téged valaki, hanem arról, hogy próbáljunk már meg kicsit reálisan, földhöztapadtan gondolkozni, és ne valami kiskegyedben olvasott f*szsággal jönni, hogy 3 éves korig mindenki látja a szellemeket, meg ha a küszöbre tyúktejet csöpögtetek, akkor az elűzi a sárkányokat... először kérd ki egy szakember véleményét, aztán ha még mindig szellemeket lát a gyerek, akkor küldd el egy ilyen "tömegbutítómédiamester" szakkörre.. tudod ilyenek szoktak lenni a retek klubon dél környékén, és mindenkinek megmondják a jövőjét sok pénzért (persze csak annak, aki hülye, és nem hajlandó az agyával gondolkozni)
2011. márc. 30. 17:52
Kapcsolódó kérdések: