Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Kisfiamat látogathatja a...

Kisfiamat látogathatja a magzat korában elhalt ikertestvére, és kapcsolatban állhatnak egymással?

Figyelt kérdés
ikrekkel voltam terhes,de 3hónaposan az egyik babám meghalt.Fiam most 3éves,és rendszeresen beszámol egy kisfiúról,aki úgy néz ki,mint ő,beszélgetni szoktak,és az a kisfiú azt mondta neki a minap,hogy ő szellem...
2011. márc. 23. 12:34
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
50%
valamint még annyit fűznék hozzá, ha én is erősen koncentrálok rá, hogy valaki van mögöttem, akkor a végén el is fogom hinni! (milyen humoros a természet, a saját agyamat át tudom b*szni)
2011. márc. 30. 17:54
 32/50 anonim ***** válasza:
37%
17:52-es ez jó volt, ment a zöld :D Amúgy anyuka hát IJ mert nem lett belőled sztár emiatt és nem ebből a sztoriból fogsz megélni. Próbáld kiérdemelni az anya nevet és vidd el dokihoz a gyereket!!!
2011. márc. 30. 18:29
 33/50 _dry_nn válasza:
szokta egyedül érezni magát a kisfiú mikor sokan vannak körülötte meg vele foglalkozik mindenki stb. és hirtelen felvidul és beszélni kezd egy kisfiúról van ilyen nálatok ?
2011. márc. 30. 20:21
 34/50 Rita Anna válasza:
55%
Emberek!!!Ez a kérdés a z ezotéria,ezen belül a parapszichológia témakörben lett ide feltéve!Mit keres itt ez a sok szkeptikus,cinikus ember?Én nem tudom,hogy van-e ilyen, vagy nincs,én még sose találkoztam szellemekkel.Legyünk földhöz "tapadtak" AHOGY ÍRJA ITT EGY VÁLASZOLGATÓ?De vegyétek már észre,hogy ez nem a fizika és természettudományok rovat!Semmi szükség nincsen erre,hogy itt lehúzzátok az embereket.Valóban a legtöbben ezért vannak itt.Szomorú....
2011. márc. 31. 13:23
 35/50 anonim ***** válasza:
56%

nem lehúzza senki.

csak a gyereknek nemmindegy szerintem hogy beleneveli e az anyja hogy szellemeket lát.

lehet hogy vannak esetek amik egyértelmüen bizonyítják szellemek létezését. de ez nem az. kicsit se.

2011. márc. 31. 16:49
 36/50 anonim ***** válasza:
18%
lefogadom hogy egyedülálló anyukáról van szó.
2011. márc. 31. 16:50
 37/50 anonim ***** válasza:
17%
Mégis ki maradna meg ilyen elmebeteg nő mellett?... és most nem a kérdésre utalok, hanem ahogy osztogat itt, mint egy diktátor, ahogy fentebb is írták.
2011. márc. 31. 19:50
 38/50 anonim ***** válasza:
58%
nem arról van szó hogy diktál, hanem hogy kikéri más véleményét, de amit tanácsolnak neki azt lesz*rja... akkor most miről beszélünk? olyan érzés ezt a témát olvasni, mintha sajtreszelővel maszturbálnék.. egyébként ha vki a józan paraszti eszével képtelen gondolkozni (húdenehéz, nyomja meg a piros gombot) annak részvétem az agysejtjeihez
2011. márc. 31. 19:55
 39/50 anonim ***** válasza:
29%
Meg még arról, hogy az az anya, aki az ezotéria témakörben gyerekneveléssel kapcsolatban kérdez... hát...
2011. márc. 31. 20:05
 40/50 anonim ***** válasza:

Egyedüli gyerek vagy van testvére?

Mert ha egyedüli lehet úgy játszik mintha nem ő lenne egyedül a játékban. Ilyet énis csináltam és nem vagyok fogyatékos vagy ilyesmi, és nem kell rögtön besértődni mindenen...

2011. ápr. 2. 17:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!