Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Megérzéssel kapcsolatban, ez...

Megérzéssel kapcsolatban, ez természetes?

Figyelt kérdés

Kiskorom óta nagyon sokszor volt megérzésem, előre láttam dolgokat, de nem sokkal. Max. 10-15 másodperccel. Ehhez már hozzászoktam, jó dolog.

Viszont ma reggel mikor mentem a busszal, megint volt egy megérzésem, mégpedig, hogy össze fog ütközni a busz egy kocsival.

Éppen ezért két kézzel kapaszkodtam és készültem az ütközésre, eltelt 5-10-30-45-60 másodperc és semmi. Majd kb. 1,5 perccel később, már el akartam engedni a másik kezemmel a kapaszkodót, de épp akkor ütközött a busz.

Ez elég furcsa, szerintetek ezután is ennyivel előbbre is meg fogok érezni dolgokat, vagy ez csak egyszeri alkalom volt?

22F

2011. febr. 3. 18:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%

Miért nem szóltál a sofőrnek?

Fake.

2011. febr. 3. 18:19
 2/12 A kérdező kommentje:

Persze, menjek oda, hogy elnézést, megérzésem volt, vezzessen óvatosan!

Meg amúgy is mondtam, hogy pár másodperc volt eddig, annyi idő alatt pedig nem lehet középről a sofőrhöz menni.

2011. febr. 3. 18:21
 3/12 anonim ***** válasza:
Akkor kiabálj oda neki.
2011. febr. 3. 18:22
 4/12 anonim ***** válasza:
amúgy velem meg az van hogy álmodok vmit,és másnap az megtörténik (nem mindig)... kicsit ilyesztő
2011. febr. 3. 20:08
 5/12 anonim ***** válasza:
a multkor egy hétig mindig megálmodtam a másnapot...de van hogy kéthetente egyszer... :/
2011. febr. 3. 20:08
 6/12 anonim ***** válasza:
95%
inkább össze törted a buszt meg a kocsit és veszélyeztetted a személykocsiban és egyben a buszon is a civileket, ahelyett hogy a képességedet jó célra fordítanád! ezek a mai szuperhősök nagyon lusták, de jó volt még pókember és batman idejében élni, ők jóra használták az erejüket, hogy megmentsék a világot, de teeee.....mint mondjak a fiamnak hogy mára csak ilyen szuperhősök vannak? SZÉGYELD MAGAD!
2011. febr. 3. 23:30
 7/12 anonim válasza:
Ezt hívják intuíciónak
2011. febr. 4. 09:33
 8/12 anonim válasza:
Ez leginkább akkor fordul elő, amikor ráhangolódsz egy lehetséges jövőbeli eseményre. Képességeid olykor fogékonyak lehetnek arra, hogy egy valószínű bekövetkező eseményt észlelj.
2011. febr. 4. 10:42
 9/12 anonim ***** válasza:
Amúgy hol volt az a baleset?
2011. febr. 4. 14:55
 10/12 anonim válasza:
Velem ugyan ez volt.Volt egy megérzésem hogy ütközni fog a busz és kb 15 mp-re rá elénk jött egy biciklis és belement a busz az árokba.
2011. febr. 15. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!