Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, ami már túlzás, ha mennyit jár el "kikapcsolódni"a párotok nélkületek? Mi lenne természetes ezzel kapcsolatban, ill. mennyi nálatok a plafon?
konkrétan embere válogatja, de ha vidékre megy hosszabb napra, vagy pl 1 fesztiválra egyedül az már betesz,
te érzed nekedmi a rossz!
Ez passz:( Erre nem tudok konkrétan válaszolni, csak annyit, hogy ameddig úgy érzem nem hanyagol el engem meg a lányunkat.
Ez változó, függ attól mennyit dolgozik, kell-e ügyeket intézni, van-e más megoldandó feladata.
Mert ha pl. egész héten túlórázik meg ügyeket intéz, nyílván nem díjazom ha azon a héten azt a kevés szabadidejét a haverokkal tölti. De ha semmi extra dolga nincs, akkor menjen, ameddig ránk is marad elég ideje:)
23/N
hát, ne mi mondjuk meg, hogy neked mi a túlzás:)
engem pl az sem zavar, hogy sose visz magával a "kanmurikra". sőt, örülök neki, nekem is kellemetlen lenne, neki is, a haverjainak is. akkor morci lennék, ha a barátok miatt engem totál elhanyagolna, szerencsére ilyenre még nem volt példa.
ha téged zavar, akkor mondd meg neki, de ezen felesleges hisztizni, nem nőzni megy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!