Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kertvárosi csajok hova járnak szórakozni, kikapcsolódni? Mert a felületes csajokból elegem van. Akik már hétfőn a szombati hajógyáris bulira készülnek.
Tehát a problémám az, hogy mindig a felületes,'csak én számítok' és rettentően ostoba lányokba futok bele...akiknek az számít, hogy mi van rajtuk(persze a józsefvárosi piac teljes áruarzenálját felfedezem a lányokon, kedvencem a luis vitton, a gabana és sattöbi)... na meg az h nyomkodják az érintőképernyős okostelefonjukat(csak a gazdájuk hülye hozzá kezelni) éjjel s nappal(face ofkórsz).
Kedvenc szórakozó helyük:Hajógyári
Hol vannak a normális lányok?:D
jó én nem kertvárosi ha nem falusi vagyok xd
"A kertvárosi csajok hova járnak szórakozni, kikapcsolódni? "
én személy szerint nem szoktam járni sehova :) van egy disco a közelben de állítólag elég béna :/
be városba meg nincs kedvem miden hétvégén bejárni discozni,mert éjfélig úgy se mennék haza :D azt a fas.znak van kedve hajnalba buszozgatni (ha egyáltalán járnak buszok) xd
Tehát a kertvárosi csaj az a normális, és az egyetlen szórakozóhely a hajógyári szigeten van szerinted :D
Vicces vagy, ilyen jót már régen nem nevettem, gondolom ezért ez nem komoly kérdés :D
Ha viszont komolyan gondoltad a kérdést, akkor esélyed sincs normális csajra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!