Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem taszít a sok hajogyáris tipikus pávafiú? És a kivakolt 13éves luvnyák akik lekezelik őket a mosdóban?
csak téged.
és csak én vagyok olyan intelligens hogy ha zavar nem megyek oda, nem figyelek rá?:D
Elsővel értek egyet.
ha nem tetszik ne menj, én sem teszem. De attól, hogy felteszed a kérdést mi változik?
Engem is k*rvára taszítanak.
Úgy kinyírnék egy párat közülük.
Elkapni a budin, és BUMM! Pofán lőni egy sörétessel.
És aztán elvágni a torkát egy törött csempedarabbal.
Hmmmm....de jó lenne....(am kicsit túloztam, szóval engem is taszítanak, főleg azok a kis büdös k*rvák).
szami ott van mindenhol és nincsen élete. szomorú ^^ :D
de legalább van annyi esze hogy ne foglalkozzon ilyenekkel mint te, szivi ^^
szamóca tényleg nagy mester. :D
Sok helyen látom én is! :D
De igaza van. Szóval egyet értek vele sok hely van ha nem tetszik nem oda mész. ennyi.
Szerintem a kérdésben szó sem volt arról, hogy odajár, és itt nyafog miatta, sőt írta is, h színvonalasabb partykba jár. Szimplán csak megkérdezte hogy csak őt idegesíti-e ez a "faj".
Amúgy engem is idegesítenek, a sok nyafka 14 éves krva, meg a beképzelt divatmajmok, viszont maga a hely jó, csak kár hogy ilyenekkel van tele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!