Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok a tipikus cicababa-külsejű, de okos, értelmes lányokról?
Nem, én csak azokat nézem annak aki huszonvalahány éves, akkora melle van mint a feje...
Olyan lány mint te, azt mondom hogy igen jól néz ki, habár lehet énse feltételezem hogy észlény, mindenesetre maradj is ilyen..:)
18F
aki annyira értelmes mint ahogy leírod nemfesti be rózsaszínre a körmeit. nemhord műkörmöt.
"Mit csináljak ezekkel az előítéletekkel? "
fogadd el madadnak köszönheted
Akinek ilyen előítéletei vannak, azokkal ne foglalkozz.... nézd a jó oldalát, feltűnő és valószínűleg vonzó jelenség vagy :P Szerintem mindenki ilyen lányra vágyik!
17/f
értelmes cicababa? hm...
ez kb olyan mint a becsületes politikus: Biztos van csak még senki sem látta
Nekem nincs bajom velük sőt nincsenek is előítéleteim. Szerintem nagy hülyeség azt hinni hogy csak szép vagy okos lányok vannak. Ha van olyan a aki ronda is meg hülye akkor ennek biztos van ellenkezője. Írhatsz priviben...
16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!