Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok, milyen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, milyen az ideális összejövés? : ) Mármint, hogy az a szép, nem tipikus -járunk? -ja duma. Milyen előtte, hányszor találkoztok, mit csináltok együtt míg össze nem jösztök?

Figyelt kérdés
Nektek mennyire időre van szükség ahhoz, hogy összejöjjetek valakivel? És hogyan szép? Mint a filmekben, olyan kevés van gondolom, de túl sok ilyet nézek, és azért nagyok az elvárásaim. Mi nálatok az alap? Kíváncsi vagyok :)
2009. nov. 24. 20:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

17 voltam,pasi 23,vonaton szemezés után megadtam a számom neki (null beszélgetés,nevét se tudtam)

sms tőle,találka,ese megint találka...azt a nézést sosem felejtem elmikor megcsokolt először...került vagy 20 perc egymásranézésbe...(nem elsőcsok,szűs se voltam már,de olyan csokot azota se...)

jelenlegi párom,chat félóra,20perc alatt rábeszélt,hogy melo után hullafáradtan szedjem össze magam,és este tali...9től hajnal 3ig kinn ültünk,és beszélgettünk...randi végén csak arcrapuszi...köv randin feljött hozzám...szavak nélkül ugy egymásnak estünk,mint előtte soha senkivel...ennek 3 éve,őt azota is imádom:)

ez a járunk?ja szöveg irritál...egy pasival sem volt soha kimondva...csóktól/szextől kb egy párnak gondoltam magunkat...

22/L

2009. nov. 24. 20:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
nálam ez úgy volt, hogy majdnem egy évig jó barátok voltunk, néha találkoztunk, jól elvoltunk, és nem is gondoltam arra, hogy összejöjjünk. aztán egyszer mondta, hogy szeretne velem összejönni. de nem vettem különösebben komolyan, azt hittem, hülyéskedik, így aztán hónapokig nem is volt semmi, ugyanúgy barátként találkozgattunk. pedig tetszett nekem, csak hát nem mertem igazán kapcsolatokon gondolkodni akkoriban. aztán egyszer váratlanul egy találkozáson megcsókolt. nekem ez így a legjobb volt:)
2009. nov. 24. 20:34
 3/7 anonim ***** válasza:
15%
egy kapcsolat mindenképpen az első szextől számít járásnak, ami általában minimum két randit vesz igénybe, ha nem egyéjszakás kalandról van szó. Egy csók nem elég jelentős ahhoz, hogy egy párkapcsolat kezdete legyen.
2009. nov. 24. 21:49
 4/7 anonim válasza:

Nos, én másfél évig ismertem előtte. Külföldre ment dolgozni, és amikor hazajött, két hónapig nem láttam :( Aztán találkoztunk, és együtt voltunk késő estig. Aztán hazavittem, és nem volt kedvünk még elválni egymástól. Úgyhogy csak ültünk a kocsiban, élveztük hogy együtt vagyunk, és aztán felnéztem, és megtörtént az első csók :)

És azt hiszem, én vagyok az első, akinek tényleg olyan volt, mint egy filmben :D

Hát körülbelül így történt. De ekkor még nem feküdtünk le egymással...csak négy nap múlva :D

2009. nov. 24. 22:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Első barátommal egy városba jártunk középsuliba.Mikor először találkoztunk egy buliban,csak egy-két mondatot váltottunk.megtudtam,hogy egy városban tanulunk,és nagyon örültem neki,mert tetszett a srác.Aztán megint összefutottunk,mert amúgy csak pár kilométernyire lakunk egymástól.. :-)Mindig baráti társasággal voltunk,kettesben soha.Aztán meccsen összefutottunk,kísérgetett jobbra-balra,szimpatizáltunk,izzott a levegő.Egy pénteki napon a busznál is találkoztunk,a Sors keze...Aztán jött a tavaszi szünet.Három hét masszív ismerkedés után dobtam neki egy sms-t,hogy sétáljunk egyet délután,így is lett,és...estére összejöttünk!

Második barátomat szintén egy rendezvényen ismertem meg,még aznap este egy tóparton elcsattant az első csók.Szóval volt itt minden,fokozatos megismerkedéstől,a durr bele módszerig...Azóta sok barátom volt,de ez a kettő nevezhető ,,normális" ismerkedésnek,meg a mostani barátom.Vele a második randin történt meg a csók.

2009. nov. 24. 23:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az én sztorim kicsit nyálas :$

írtam a srácnak egy sms-t(aki a haverom is volt), hogy elmegyünk kocsmába és van e kedve jönni:) természetes jött, mert már régóta oda volt értem..aztán a kocsma után mondtam h elkísérem a villamosig, ott leültünk a megállóba és dadogva mondtam neki, hogy megtennék vmit, csak félek a következményektől:D szépen lassan leesett neki és megfogta a kezem, aztán adott puszit az arcom 2 oldalára és megcsókolt..:)

2009. nov. 26. 15:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a mostani párommal úgy jöttem össze, hogy felelevenítettünk egy régi ismeretséget, sétálgattunk, beszélgettünk, leültünk a Duna-partra dumálni, és hopp, a második alkalommal megcsókolt... ennyi. Nekem nagyon szép volt.
2009. nov. 26. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!