Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a discoban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a discoban dolgozó sima táncoslányokról? Nem a tipikus gogos bártáncos csajokra gondolok inkább a hosteses csajokra

Figyelt kérdés
fiúk? odamentek hozzá? ribancnak tituláljátok?
2010. okt. 26. 12:26
 1/6 anonim ***** válasza:
most akkor hostess vagy táncos??
2010. okt. 26. 12:45
 2/6 Fülünyúl ***** válasza:

Exhibicionista prostik, pénzért ugyanúgy bármit, csak erőlködve próbálják fenntartják a látszatot hogy ők "úrinők", és ők nem is "olyan" táncosok, meg nem is "olyan" lányok. Pedig de.

Amúgy a hostess nem táncol, itt némi fogalomzavarban szenvedsz. A táncos az táncos, a gogo táncos az gogo táncos.

2010. okt. 26. 13:22
 3/6 anonim ***** válasza:
én ribancnak tartom őket. a testükből élnek... szerintem azok. a hostess csajok akik reklámoznak a buliban egy új piát pl. azoknak semmi közük nincs a táncoslányokhoz.
2010. okt. 26. 14:20
 4/6 anonim ***** válasza:
82%

Nincs olyan hogy gogos bártáncos.

Vagy gogos, bártáncos(rúd táncos, lap dance táncos ) van. És van hostes ( aminek semmi köze a tánchoz!)

És atol hogy egy lány táncol még nem ribanc! :)

A ku*va meg a ribanc megint egy más kategoria :D

És amugy hidd el a bulizos emberek között több ribanc van mint a táncos lányok között!

2011. nov. 11. 20:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Olyan emberek akiknek még életükben nem volt ilyen fajta munkában részük nem tudom milyen jogon ítélik el az embert. A évéből vagy honnan? Mert saját tapasztalatból való színüleg nem.

Az a meg jegyzés hogy a testükből élnek és emiatt ribancok, nevetséges. A modellek is a testükből élnek őket mért nem ribancozza senki?

És normálisabb helyeken nem a testükből hanem az adottságukból. ami szintén nem ugyan az.

( Hangsúlyozom, normálisabb helyeken) Mert hiába néz ki egy lány ha oda áll és botlába van vagy akármi..

2011. nov. 11. 20:25
 6/6 anonim ***** válasza:

nekem nagyon bejönnek a táncos lányok.

alak mozgás..stb és vannak köztük normálisak

2013. ápr. 6. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!