Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a tipikus miniszoknyás, agyon szolizott lányok tetszenek a LEGTÖBB pasinak?
Kezdem azt észre venni, hogy azok a lányok a "kelendőek", akik miniszoknyában, csőtopban, vagy legalább is mélyen dekoltált felsőben, esetleg magassarkúban járnak-kelnek az utcán.
Én női szemmel teljesen egyformának látom ezeket a lányokat.
Sőt úgy gondolom, hogy egy ilyen tipikus "jó csajjal" nem is lehet komolyabb kapcsolatot kialakítani, vagy járni. Biztos jó lehet velük eltölteni egy éjszakát, de SZERINTEM semmi több. Leginkább, hogy a legtöbbjük kis naiv, aki bármit elhisz egy srácnak.
Fiúk! Mi tetszik Nektek az ilyen lányokban?
Kort is írjatok légyszi.
Savanyú a szőlő? Te miért nem mutatod meg, hogy lehet egy lány egyszerre szép és okos is?? Rajtad áll!
Nem, nem igaz, hogy csak ezek jönnek be mindenkinek. De az igaz, hogy az olyanok nem jönnek be senkinek, akik ezen agyalnak és depressziós stresszgubók lesznek ettől...
Szia, lehet, hogy kivétel vagyok, de az ilyeneket messzire elkerülöm, szép normális lányokat keresem, úgyhogy ne izgulj, vannak, akiknek nem ők jönnek be :)
20f
nekem nem tetszenek, kinőttem már az ilyen lányokból, volt egy tombolós időszak (6 éves kapcs vége persze mimás) amikor rájuk utaztam. teljesen korrektül megfogalmaztad amit akartam tőlük. egy két éjszakát és ennyi. ezeket könnyen megkapod, ő is annyit akar kb tőled.
ha beszélgetni, múzeumba menni, megnézni egy jobb színdarabot vagy bármit csinálni ami nem ágygimnasztika... akkor nem ilyen lányt keresek, ahogy most se ilyenek után nézek, és már csak röhögök rajtuk:)
Mert szexyk, de ne szolizzon, azt nem szeretem.
21f
Csatlakozom 15:24-hez.
Az egy dolog, hogy feltűnőbbek azok a lányok akik mindent kiraknak de azért az távolról sem minden.
Aki komolyabb kapcsolatot akar az nem kirakatbabák közt keresgél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!