Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért a tipikus miniszoknyás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a tipikus miniszoknyás, agyon szolizott lányok tetszenek a LEGTÖBB pasinak?

Figyelt kérdés

Kezdem azt észre venni, hogy azok a lányok a "kelendőek", akik miniszoknyában, csőtopban, vagy legalább is mélyen dekoltált felsőben, esetleg magassarkúban járnak-kelnek az utcán.

Én női szemmel teljesen egyformának látom ezeket a lányokat.

Sőt úgy gondolom, hogy egy ilyen tipikus "jó csajjal" nem is lehet komolyabb kapcsolatot kialakítani, vagy járni. Biztos jó lehet velük eltölteni egy éjszakát, de SZERINTEM semmi több. Leginkább, hogy a legtöbbjük kis naiv, aki bármit elhisz egy srácnak.

Fiúk! Mi tetszik Nektek az ilyen lányokban?

Kort is írjatok légyszi.

2011. máj. 31. 15:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
65%
nem ez a lényeg, nem ettől fog kelleni egy lányt, vagy ha igen az csak szex
2011. máj. 31. 15:33
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezt azzal lehet magyarázni, hogy működik a vadászösztön. Ilyenkor a "tetszik" szó nem a megfelelő. Inkább vonzza a férfiasságunkat a látvány. Ettől még lelkileg nem vonzódunk ezekhez a lányokhoz. De ha megismerjük őket, lehet. Lehet, hogy egy ilyen külső értékes embert takar.

23/F

2011. máj. 31. 15:39
 13/22 Smartguy86 ***** válasza:
68%

Arról nem is beszélve, hogy azok a lányok látszanak többnyire szépnek, akik kiegyensúlyozottak, éretten nőiesek, egészséges magabiztossággal. Ez megnyilvánul sok mindenben, főleg az igényességben. Ha egy lány izmos, nem hagyja magát eltunyulni, nem hízik el túlsúlyig, mert figyel az egészségére, az vonzó, akárki akármit mondd. Ha emellett még emberileg és érdekes és szerethető személyiség, akkor naná hogy vonzó!

Ezt mindenki elérheti, de tenni kell érte - kedves kérdező!

2011. máj. 31. 15:41
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Miért foglalkozol te azzal hogy kinek mi jön be? Neked jobb lesz azzal hogy ezzel foglalkozol? Attól nem fog megváltozni azoknak a véleménye akik ilyenek vagy akiknek ez tetszik. Te meg keressél olyan társaságot akinek nem ez jön be. Ilyen egyszerű a megoldás.

A másik meg hogy ahogy nem minden férfi egyforma aki pl.: biciklizik vagy konditerembe jár, így nem minden olyan lány egyforma aki miniszoknyát hord és szoláriumba jár.

2011. máj. 31. 15:42
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Ma épp láttam egy ilyen "párocskát". Jóképű srác beszélgetett egy ilyen agyonszolizott iszonyúan trendi csinos vasalthajú lánnyal. Szép volt a lány, nem tagadom. Igaz, hogy tucat, de szép. Viszont lesütött róla, hogy mennyire játssza az agyát. És láss csodát, mégis ezekért vannak úgy oda.

Lány vagyok, és nem savanyú a szőlő mielőtt bárki leoltana... Lehet valaki anélkül is szép, hogy tömegcikké váljon.

2011. máj. 31. 15:43
 16/22 Smartguy86 ***** válasza:
48%
Bizony, hogy lehet! De míg te ezt felismerted, addig sokan csak stresszelnek össze-vissza. Szerintem bárki lehet szép, de aki biztos nem, az az, aki egészségtelen!
2011. máj. 31. 15:45
 17/22 anonim ***** válasza:
48%
Nem arról van szó hogy nem lehet valaki szép, aki nem "tömegtermék" és én is inkább más kategóriát tartok előnyben, de mi értelme foglalkozni azzal hogy kinek mi jön be? Miért kell mindig mindenben és mindenkiben csak a rosszat látni és irigységből vagy nem irigységből leszólni egy másik embert? Amíg nem árt nektek fizikai értelemben, addig miért kell akárkit is bántani?
2011. máj. 31. 15:48
 18/22 anonim ***** válasza:
65%
Ne általánosíts.Amúgy mást jelent az hogy megdugnám mint az hogy járnék vele(bár én nem vagyok az az egyéjszakás fajta).Amúgy meg szerintem elég utálatosak az ilyen csajok mert a nagy részük fennt hordja az orrát,bunkó és nem lehet vele poénkodni,csipkelődni,ilyen kedvesen cseszegetni egymást.Nincs bennük élet.Ennyi.
2011. máj. 31. 17:24
 19/22 anonim ***** válasza:
48%

Már a mondatod rosszul kezdődik: "tipikus".

Mért kell általánosítanod? Ismersz talán több száz ilyen lányt, hogy tudj róluk véleményt alkotni, milyen emberek? Biztos vannak köztük olyanok, akik beképzeltek, hisztisek stb. de ilyen lehet egy "átlagos" kinézetű, csúnyácskább lány is.

Mért baj az ha valaki ad magára, törődik a külsejével? Igen, egy fiúnak inkább ilyen lány kell, nem pedig a nemtörődöm külsejű "utálom a csinos lányokat" tipus kell. Szerintem csak féltékeny vagy ezekre a lányokra, ennyi az egész.

Én is imádok öltözködni, törődni a külsőmmel, sőt póthajam is van. És? 3 éve tart egy kapcsolatom, és egyetemi diplomám van.

Még mindig ennyire általánosítgatni akarsz?

2011. máj. 31. 17:44
 20/22 anonim ***** válasza:
95%

Egy nő nőiesen öltözködjön. Felőlem hordhatnak tömegesen magassarkút és miniszoknyát, akkor is jobban meg fogom nézni, mint azokat a lányokat akik (szintén tömegcikk) converse cipőt és húdealtervagyok 25 sálat hordanak 50 fokban, meg még egy tonna 200 Ft-os bizsut. Persze hogy jobban felkelti a figyelmem egy szép fedetlen női láb vagy mély dekoltázs. De egyrészt a nőies öltözködésnél is 2 perc alatt eldöntöm, hogy az adott csajnak sikerült ízlésesen vagy éppen ízléstelenül felöltöznie (párducmintás még a kiskutyájának a jobb füle is). Másrészt meg, egy szép, de visszafogottan, vagy éppen "egyedien" (sztem amúgy ilyen nincs) öltözködő lány ugyanúgy bejön mint a nőies. Csak lehet h kicsit később veszem észre, de onnantól már ua.

Ja és harmadrészt a szolizás meg attól függ, mert az ostobák (hát sajnos a szolizó nők 95%a) nem tudják mennyit kell és úgy néznek ki mint a sült disznó a hülye buta fejükkel.

2011. jún. 1. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!