Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a tipikus miniszoknyás, agyon szolizott lányok tetszenek a LEGTÖBB pasinak?
Kezdem azt észre venni, hogy azok a lányok a "kelendőek", akik miniszoknyában, csőtopban, vagy legalább is mélyen dekoltált felsőben, esetleg magassarkúban járnak-kelnek az utcán.
Én női szemmel teljesen egyformának látom ezeket a lányokat.
Sőt úgy gondolom, hogy egy ilyen tipikus "jó csajjal" nem is lehet komolyabb kapcsolatot kialakítani, vagy járni. Biztos jó lehet velük eltölteni egy éjszakát, de SZERINTEM semmi több. Leginkább, hogy a legtöbbjük kis naiv, aki bármit elhisz egy srácnak.
Fiúk! Mi tetszik Nektek az ilyen lányokban?
Kort is írjatok légyszi.
Nem értem miért kell ennyire általánosítani.
Én is szeretek kirívóan öltözködni, többnyire miniszoknyában, rövid ruhában járok, szeretem kitenni a melleim, szűk gatyákat hordani, vagy akár magassarkút, sminkelem magam, szőke melír van a hajamban, mostanában járok szoliba, de annak ellenére értelmes lánynak tartom magam és mások is.
Attól h fontos a külsőm és szeretem magamra hívni az emberek figyelmét, még nem biztos h egy hülye barbi baba vagyok, aki csak d*gni akar vagy sz*pni
Vannak normális lányok is az ilyen tipikus agyon szolizott csajok között is és nem mindegyik csak b*szni akar.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!