Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem taszít a sok hajogyáris tipikus pávafiú? És a kivakolt 13éves luvnyák akik lekezelik őket a mosdóban?
Figyelt kérdés
Annyira nem vonz az ilyesfajta szervkereskedős,közönséges hely biztosan bennem van a hiba hogy inkább egy színvonalasabb bulit választok,mert nem arról van szó hogy apácaképzőbe járok sőt....:) de a sok telepi forgósöves fuxos srác és azok az olcsó lányok telítik meg azt a bizonyos 'álomszigetet' kicsit taszítónak gondolom már.ja és szigorításról szó sincs csak legyenek a helyek tele akár kis 13 éves lányokkal...ha lehet őket így nevezni.mindenki megy adni az estét ma is.......?2011. máj. 21. 17:36
11/13 A kérdező kommentje:
koltoi kerdeseket minthogy kockuljak ejjelnappal :) ja es koszonom aoknak akik meg is ertettek...es hogy nem csak egyedul m gondolkozunk igy a barati tarsasasagaimmal hanem masok is vannak igy Egyebkent meg bocsanat az irasmod miatt csak az iphone elegge huncutkodik :D
2011. máj. 22. 12:05
12/13 szamóca.. válasza:
inkább kockulok éjjel-nappal mintsem hogy olyan dolgokon húzzam saját agyam amihez nem cska hogy közöm nincs, de simán el is kerülhetem.
mellesleg én is megértettelek, csak nem értek veled egyet - amit te valamiért nagyon nehezen viselsz:)
na menjél a barátaidhoz, idegeskedjetek még a "pávafiúkon", én is megyek az enyémekhez és chillezünk egy jót valahol pesten.
13/13 anonim válasza:
Ez olyan baromság-.- nem csak pesten vannak pávák stb... mi rengeteget jártunk a Dokkba és nyáron a Bedbe . megvettem a VIP jegyet és nem zavartak a kis bohócok.másrészt jó bulik vannak ott. ez a szervkereskedelem pedig csak egy újabb városi legenda. viszont az igaz,hogy a hajógyárira 2 réteg jár. vagy aki nagyon tele van és tényleg egy buli 100 ezer. vagy aki nagyon pudligár még az ingyeneseknél bemegy visz magával 2000 forintot ,összespórolt egy normálisabb ruhára és abba jár mindenhova. mondjuk ez nekem sem tetszik. de az tény,hogy JÓ BULIK VANNAK. ha pedig enm akarod látni 3 betű : V.I.P :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!