A kisfiamat meg akarják buktatni, mert indigó. Mit tegyek?
Annyira vicces, ahogy kifigurázod az indigó témát. De nem hiszem, hogy mindenki annyira elvakult az indigós anyukák körében, mint próbálod élére fordítani az egyes szélsőséges viselkedésmintákat.
„nem hangsúlyoztam eléggé indigó fiam kiváló tulajdonságait és csodálatos kreatívitását”
Nekem a sz@ros tányérok tetszettek a legjobban ebben a provokatív poénban.
„nem akartam még ennél is többet írni erről.”
Pedig én röhögni akarok. More, more, more. :D
„suli eltömíti a csakráit”
A Dalai Láma legalább akkorát kacagna ezen, mint azon, hogy a Föld szívcsakrája a Pilisben van. Az mekkora volt, mikor megkérdezték tőle.
„Nem félek attól, hogy esetleg valamilyen alacsony színtű foglalkozása lesz, ami nem illik egy indigó gyerekhez”
Bár az utcaseprőket lenézik, a közért teszik, amit tesznek, szóval mondhatjuk úgy is, hogy hasznosak a társadalomnak, na meg a környezetnek is. Ha már volt szíves leszületni a kis fénylényed, legalább az emberek javát szolgálja majd a munkájával. Szerintem ez az igazi spirituális kiteljesedés. Örömet okozni a járókelőknek azzal, hogy nem szemetes és faleveles a járda.
„Azt is mondták régen, hogy levegőnél nehezebb tárgy nem emelkedhet magasabbra, azaz nem repülhet, ma már meg hatalmas repülőgépek szelik át a kontinenseket.
Ja mondta egy kémikus, aki sz@rt se ért hozzá.
Az Ön gyereke nem indigó.Elolvastam az elejétől a végéig a kérdést és a válaszokat,és nagyon megdöbbentett.Néhány tanács és dolog,amin változtatni kell:
1.Egy szülőnek kutya kötelessége időt fordítania a gyerekére,még,ha a munkája sok időt is vesz igénybe,mert különben elkanászodik a gyerek.
2.Nem szabad magasra tenni a lécet,mert a gyerek minden esetben meg akar felelni a szülőknek és nagyon stresszes lehet tőle,sőt komolyabb esetben meg is betegedhet(gyomorfájás,afta,fejfájás,hányinger)
3.Ha nem tud rendesen olvasni,írni számolni,akkor tényleg jobb visszafogni,mert felsőben ez nagy kínszenvedést okozhat(volt több o.társam is aki ilyen helyzetben volt és nem fogták vissza a szülei,meg is lett az eredménye,többször is megbukott,sőt az egyikről kiderült,hogy diszlexiás
4.Nem szabad ennyire elfogultnak lennie!Gondoljon bele,ha a saját fiának dörzsölték volna be azzal a virággal,amire allergiás a táskáját,akkor Ön mit érezne?Szerintem legszívesebben megfojtaná azt a kis szociopatát aki ezt tette a fiával(legtöbb szülő ezt érezné).És milyen gusztusos lehetett a menzás kutyagumis tányér!Ezt majd próbálja ki otthon(szerintem akkor nem gondolná,olyan kreatívnak,mint akkor)!Ilyeneket egy 8 éves gyereknek nem illik,illetve nem szabad csinálnia.Nekem ennyi idősen,sőt 3 évesen sem fordult meg a fejemben,de szerintem más normális gyermeknek sem.
5.A LEGFONTOSABB!Ne traktálja a fiát ezekkel az ezoterikus maszlagokkal,most a legfontosabb számára a tanulás,ha idősebb lesz és érdekli majd akkor oké.Én a meditációt ennyi évesen fölöslegesnek tartom,és mellesleg,ha rossz napja volt,azt a gyerek simán látja az arcáról,nem kell hozzá aura látás,én is látom,ha valakinek rossz a hangulata.Ja és ha a fia ilyen "csínyeket" követ el,akkor nem megdicsérni kell,hanem beszélni kell a fejével(nem muszáj megverni,mint néhányan írták).Ó és a kreativitás nem az,hogy összesz*rozzuk a tányérokat,hanem a festészet(festékkel,nem kakival),zenélés,szobrászat.
Beszéljen vele vagy beszéljenek egy pszichológussal,mert ez nem indigósság.Kérem higgye el mindezt,a fia érdekében.Ne beszélje bele se magába,se a fiába ezt az indigóságot.Nincsenek indigók,ezt csak kitalálták,még egyszer kérem változtasson a nevelési stílusával,különben a fia bánja meg.
Egyébként,ha mégis vannak indigók akkor ők éppen a fia ellentettjei,nyugodtak,nem ártanak senkinek,még szóban sem ártanak,és intelligensek,ja és szófogadók,nem csak otthon.
Egyébként ennyi erővel és is indigó vagyok,senkinek sem ártottam még sohasem,szépen rajzolok,szeretem a zenét,a művészetet,szófogadó,engedelmes,visszahúzódó vagyok,és tavaly az egész iskolában nekem lett a legjobb átlagom.
Kérem gondolja ezeket végig és szakadjon el az indigó dolgoktól,ha igazán szereti a fiát,akkor megfogadja a többi válaszoló és az én tanácsaimat is.Egyenlőre ennyit tudok javasolni.Egyébként 14 éves vagyok.
Valahogy még mindíg az az érzésem, hogy nem értettétek meg amit éeírtam. Sokat foglalkoztam a kicsimmel, amíg tehettem, mindíg meghallgattam, nem szenved semmiféle anyagi hiányban mindent megadok neki. Csak most nem tudok időt fordítani rá, mert sok a munkám. Elmondta, hogy az iskolai oktatási koncepció az ami teljesen kikészíti, mert nagyon földhöz ragadott ! A tanítónőjüknek is piros az aurája és barnás foltok vannak a korona csakrájában, elmondta a fiam aki teljesen tisztában van a spirituális valósággal és látja azt amit sok kritikus sosem fog ; az aurát. Hogyan adhatna tudást egy ilyen mentális szinten lévő tanítónő, egy indigónak ? Ezt mondjátok meg !
Nem szeretném átíratni a tanítónéni hibája miatt másik iskolába a fiamat, csak a végső esetben.
Hogyhogy nem rakták még át humor kategóriába a kérdést a moderátorok?
Egyértelmű, hogy ilyen ember a világban nincs, és mindenki full komolyan válaszolgat, mintha valós dologról beszélnénk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!