A kisfiamat meg akarják buktatni, mert indigó. Mit tegyek?
Ez is az ön kérdése volt?:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__1407..
Ti nem értitek amiket írok, látom. Nem azt mondom, hogy nem foglalkozok a kicsimmel, hanem azt hogy nincsen időm arra hogy tanítsam, mint gyermekkorában, mert sok munkám van. Mindent megbeszélünk most is. Nagyon jó viszonyban vagyunk, napi szinten elmondja a szomszédok és a tanítónéni auráját, aki nem fejlődött semmit, nem csoda ez az iskolai hozzállásán is látszik. Az olyan ostobenkó hozzászólásokat, hogy az én meg a kisfiam hibája, annak üzenem menjen trollkodni más kérdésekhez. Az útcaseprős butácskának pedig üzenem, hogy ő való oda. Az indigóknak vezető állás kell ahhoz, hogy az emberiség irányát a jó irányba tereljék, az útcaseprést egy egyszeri ember is el tudja látni, mint az aki felvetette.
Ezek után, csak normális és építő szándékú hozzászólásokat tegyetek.
Azóta új dolog jutott az eszembe. Ultimátumot kellene adni. Megmondom az igazgatónőnek, akivel eddig még nem beszéltem és remélem nyitott lesz a probléma felé, mert akikkel eddig beszéltem, azok nagyon merevek voltak és rossz indulatúak, biztosra veszem, hogy elmesélte a tanítónő hogy indigó a fiam, persze rossz indulatból. Egyszer amikor vártam az igazgatóhelyettesre az irodája előtt, hallottam, hogy suttogtak a tanítók és alkalmazottak, hogy na itt van az indigó jogásznő. Hát ez is mutatja, hogy a tanítónő rossz indulatú. Azt akarom kitűzni célként hogy megszünjenek ezek a dolgok. Javaslatot teszek az Igazgatónőnek, hogy szüntesse meg ezeket a dolgait a tanítónőnek vagy elviszem a gyerekemet másik iskolába és nem fogja itt emelni a szintet, így elusznának pár érmes tanulmányi versenytől, biztosan visszakoznak mejd. Nem tudom mennyi idő haladékot adjak nekik. Ötletek ?
"Az indigóknak vezető állás kell ahhoz, hogy az emberiség irányát a jó irányba tereljék, az útcaseprést egy egyszeri ember is el tudja látni, mint az aki felvetette. "
Okés. Szerintem meg megtalálják az utukat kotnyeleskedő anyuci nélkül is. Talán még jobban is. Ha egy indigó kezd keményen rosszcsont lenni (és a tányéros trükk egészen kemény rosszcsontság), akkor a lelke legmélyéig lázong, mert nem hagyják, hogy rendesen alapozzon élete reggelén. Ezzel totálisan őrültet csinálsz belőle, és meglehet, hogy miattad süllyed a Föld az ösztönök mocsarába ismételten. Egyetértünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!