Ez milyen szekta, vagy mi lehet? (nem jehovák voltak az tuti)
Figyelt kérdés
Nemrég egy nő és egy férfi csengetett be hozzám, nagyon furcsák voltak, (mintha drog hatása alatt álltak volna) meg az öltözködésük is régies, kissé szakadt fekete ruhájuk volt, és azt hajtogatták, hogy engedjem be őket, de ez még mind semmi, mert az egész szemük tiszta fekete volt, ilyet még nem láttam, de lehet, hogy csak kontaktlencse volt nemtudom, a nő kezében volt egy ilyen papírtartó, szerintem ilyen hittérítős dolgok lehettek benne, és mondom könyörögtek, mert azt mondták nincs otthonuk, mikor már erőszakossá kezdtek vállni berohantam, és utánna még egy darabig csengettek... de nagyon rossz érzésem van velük kapcsolatban. Valaki járt már így, tudja, hogy ez mi volt?2012. nov. 11. 15:47
1/9 anonim válasza:
Ezek szektáspostás ámis reptoidok voltak.
2/9 Zsizsik666 válasza:
Fekete szeműek.Olvass utána. Kösszépen. abba lehet hagyni a fikázódásunkat :P
amúgy kamu a kérdés, ha az egész szemük fekete lett volna, jobban beszartál volna.
3/9 A kérdező kommentje:
nem kamu... miből gondolod, hogy nem ijedtem meg tőlük? hozzánk már becsengettek fura fazonok, de azt nem írtam ki ide...
2012. nov. 11. 16:11
4/9 anonim válasza:
Hát már bocs, hogy nem telik jobb veccöellenörökre a cégünknél! Öket tudtuk az utcáról behozni és rávenni, hogy bevállalják 500Ft/nap bérért az éves veccövizsgálatok elvégzését az országban...
5/9 anonim válasza:
Igen, azok valóban zsidó postásnak álcázott reptoidnak álcázott annumakik voltak.
6/9 anonim válasza:
Amúgy meg reklamációt nem fogadunk el, ha emiatt loúvak támadnak meg hamarosan..
7/9 Zsizsik666 válasza:
Nem bijony, mi meg kűdünk még nektek több fekete szeműt innen a sorról! az már ugyan nem szekta lészen, hanem tezsvír neked.
Hátha nem a szemek színével leszel elfoglalva utána...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!