Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen lény teszi az alábbiakat?

Milyen lény teszi az alábbiakat?

Figyelt kérdés

Kis szobám van 3. emeleten.

25 Éve gyerek korom óta hallok zajokat régen féltem de már megszoktam. Azt csinálja hogy a szekrényeimen végig megy felém haladva és mindegyik szekrény roppan egyet! Minden éjjel éjfél után ma 0:40-kor kopogtat ma eddig nem hallott dolgot művel hangosan a fejemtõl pár centire az alábbi semmihez nem hasonlítható ritmust kopogta: tá titi tá titi tá titi tá titi titi titi tá!

Eléggé otthon vagyok a természet feletti témában és tudom hogy a gömbszellem az elementál és a portergeist csinál általában ilyet! Na ez egyik sem mert az arany piramis távoltartaná amit 5 éve húztam fel a szobámba és az acélkék láng megölne a 3. fokozatú nem evilági teremtményeket, a csengő távoltartja az ártó szellemeket és a szomszédok sem lehettek! Valami állatra gyanakszom de az egérfogó üres... hoppá beugrott mi volt a hang az ingám verődött a kályhákoz! De miért lengett ki? Elméletileg nem működik! De akkor is érdekel milyen lénnyel lakom egy fedél alatt 25 éve? Azt még nem is mondtam hogy hetente egy két dolog leesik a szekrényről! Veszélyes egy ilyen lény rámnézve? Nagyon sokan irigyelnek azért amit tudok amekora hatalmam van sajna nem verhetem nagy dobra mi is vagyok és mit is tudok de hogy ez a jelenség mi volt azt nem tudom! Aki ír arra privizek de csak délután.

2014. dec. 3. 01:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Alvásparalìzised van. Használj sonkát csalinak.
2014. dec. 3. 01:17
 2/17 A kérdező kommentje:

Nem nem az inga volt! Percenként kopog párat!

Nincs alvás paralizisem kérlek ne vicceld el.

2014. dec. 3. 01:21
 3/17 anonim ***** válasza:
Nincs ott cső?
2014. dec. 3. 01:26
 4/17 anonim ***** válasza:
A fejednél a szekrény, vagy mi kopog? Felül, belül?
2014. dec. 3. 01:30
 5/17 A kérdező kommentje:

A csőnek más hangja van! Amúgy most döbbentem rá hogy gondolat olvasó! Mennyi a valószínűsége annak ha arra gondolok kopogj kettőt ha itt vagy és 2 koppanás hallatszik?

Pedig poénból magamnak gondoltam hogy felveszem vele a kapcsolatot! Most már biztos hogy 2-es vagy 1-es szintű jelenség! Innentõl már boldogulok vele leszűkült a kör hogy mi ez! Thx

2014. dec. 3. 01:36
 6/17 anonim ***** válasza:
Véletlen nem morze-zott? Ha ennyi ideje veled van, az okkal történik.
2014. dec. 3. 01:40
 7/17 anonim ***** válasza:
kopogó szellem
2014. dec. 3. 03:43
 8/17 A kérdező kommentje:
Én is pertergeist magyarul kopogo szellemre gyanakodtam de akkor nem stimmel hogy tudja áttőrni a töbszörös védelmem. A látomásomban amit dejavu érzés kísért egy ajtómat áttörő ördög volt! És a szoba sűrű volt a fekete echtoplasmátol. Vannak segítőim és én is szoktam segíteni de ez eltér attól.
2014. dec. 3. 05:45
 9/17 anonim ***** válasza:

"Nagyon sokan irigyelnek azért amit tudok amekora hatalmam van sajna nem verhetem nagy dobra mi is vagyok és mit is tudok de hogy ez a jelenség mi volt azt nem tudom!"

Ha akkora lenne tudásod és hatalmad, mint amekkorának hiszed és velem is elhitetni akarod, nem is tennéd fel ezt a kérdést!

2014. dec. 3. 06:10
 10/17 anonim ***** válasza:

Az én női intuícióm azt súgja, hogy a kérdező simán csak hülyéskedik, illetve itt olvasott kérdésektől ihletve parodizál. :-)))

"Na ez egyik sem mert az arany piramis távoltartaná amit 5 éve húztam fel a szobámba és az acélkék láng megölne a 3. fokozatú nem evilági teremtményeket, a csengő távoltartja az ártó szellemeket"

"hoppá beugrott mi volt a hang az ingám verődött a kályhákoz! De miért lengett ki? Elméletileg nem működik!"

"......... nem verhetem nagy dobra mi is vagyok és mit is tudok de hogy ez a jelenség mi volt azt nem tudom!"

Tényleg csak nekem gyanús a dolog? :-)

2014. dec. 3. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!