Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen lény teszi az alábbiakat?

Milyen lény teszi az alábbiakat?

Figyelt kérdés

Kis szobám van 3. emeleten.

25 Éve gyerek korom óta hallok zajokat régen féltem de már megszoktam. Azt csinálja hogy a szekrényeimen végig megy felém haladva és mindegyik szekrény roppan egyet! Minden éjjel éjfél után ma 0:40-kor kopogtat ma eddig nem hallott dolgot művel hangosan a fejemtõl pár centire az alábbi semmihez nem hasonlítható ritmust kopogta: tá titi tá titi tá titi tá titi titi titi tá!

Eléggé otthon vagyok a természet feletti témában és tudom hogy a gömbszellem az elementál és a portergeist csinál általában ilyet! Na ez egyik sem mert az arany piramis távoltartaná amit 5 éve húztam fel a szobámba és az acélkék láng megölne a 3. fokozatú nem evilági teremtményeket, a csengő távoltartja az ártó szellemeket és a szomszédok sem lehettek! Valami állatra gyanakszom de az egérfogó üres... hoppá beugrott mi volt a hang az ingám verődött a kályhákoz! De miért lengett ki? Elméletileg nem működik! De akkor is érdekel milyen lénnyel lakom egy fedél alatt 25 éve? Azt még nem is mondtam hogy hetente egy két dolog leesik a szekrényről! Veszélyes egy ilyen lény rámnézve? Nagyon sokan irigyelnek azért amit tudok amekora hatalmam van sajna nem verhetem nagy dobra mi is vagyok és mit is tudok de hogy ez a jelenség mi volt azt nem tudom! Aki ír arra privizek de csak délután.

2014. dec. 3. 01:06
1 2
 11/17 Spilerke ***** válasza:
A mumus volt az
2014. dec. 3. 08:56
 12/17 anonim ***** válasza:

Én is arra gondoltam, hogyha akkora a tudásod és hatalmad, akkor tudnod kéne mi az, főleg ennyi idő után.

Egyébként meg aludj másik szobában. Vagy aludjon ott veled valaki. Kíváncsi lennék, hogy ilyen esetekben is történik-e valami. A kopogás meg biztosan valami üzenet.

2014. dec. 3. 09:47
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező megnézte az x-akták összes részét, és az összes szakszót amit hallott, belesűrítette egy szövegbe.
2014. dec. 3. 09:52
 14/17 A harmadik szem ***** válasza:
Kérdező te egy aranybánya vagy, beszélj még erről a táblajátékról!
2014. dec. 3. 23:59
 15/17 anonim válasza:
A telya lény volt.
2014. dec. 4. 00:55
 16/17 anonim ***** válasza:
szerintem ez egyértelműen egy mézpusztító szörny (más néven apacuka).
2014. dec. 4. 01:58
 17/17 Greaper96 válasza:
Azok alapján amit írtál két dologra tippelnék: vagy egy igen ragaszkodó kopogó szellemre vagy sokkal inkább egy démonra. Ha a 25 évtől van még egy kis időd nézz utána ki lakott a ház területén vagy még azelőtt hogy odaköltöztél. Szokták mondani hogy az éjfél a boszorkányok órája úgyhogy nemigazán zárnám ki egynek a szellemét vagy annak átalakulását. A ritmus általában a szentháromság kigúnyolása. Három kopogás ebben a ritmusban. Viszont ha ténylegesen egy tisztátalan lény az akkor ajánlom az ördögűzést bármennyire is abszurdul hangzik, mert egy sima szellem nem merészkedne a közeledbe csak ha magának akar...
2014. dec. 8. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!