Nektek mik a legszörnyűbb lény, amivel álmodtatok? FIGYELEM! CSAK AZUTÁN OLVASD EL A TÖBBI KOMMENTET? MIUTÁN TE IS HOZZÁSZÓLTÁL!
FIGYELEM!!! CSAK AZUTÁN OLVASD EL A TÖBBI KOMMENTET? MIUTÁN TE IS HOZZÁSZÓLTÁL !!!
Természetesen itt nem a halált, vagy a szerettek elvesztését, netán a szegénységet értem, hanem, hogy kinek mi volt a legdurvább "lény", amivel rémálmodott? Hátha van köztük azonos.
Igazából kontextus nélkül, anélkül, hogy kifejteném az álmot, valszeg egyik sem hangzik túl ijesztőnek, szubjektíven az álomban mind az volt.
- Egy kivájt szemű, tátongóan üres szemgödrű macska, aki folyamatosan felém "bámult".
- Egy ajtó mögött egy "lény" ami a klasszikus arccal rendelkező Nap-ábrázolásokra emlékeztetett (ennek pláne csak az álommal lenne együtt értelme miért volt borzalmas).
- Torz emberek, általában torz mozgással, arccal - sokszor álmodtam ilyenekkel.
- A saját anyám, amikor kiskoromban egy álmomban rohantam felé, mert rémálmom volt és féltem, kitárta a karját, hogy átöleljen, és három karja volt, ekkor jöttem rá, hogy még mindig rémálmodok.
- Meg még sok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!