Kaparás nyomok vannak a bal lábamon. Tegnap este nem volt benn egyik macskám sem. Mi lehet?
Melyik bal lábadon?
Egyébként most komolyan: mit akarsz hallani? Hogy szellem, vagy vámpír volt nálad 2014-ben?
nyugi :))) nekem hasonló volt :))
csak nekem nem kaparás nyom hanem végig a vádlimtetejétől a bokámig ( pont mint édes apámnak a hege a lábán )
este lefeküdtem aludni és azt álmodtam hogyátmentem volna a sineken és jött a vonat és kisiklott elöttem éslevágta alábam .. reggelijedten keltem fel és ott volt alábamon a nagy karcolás és még hozzánekem nincs is macskám , kutyám meg olyan puha cuccok voltak korulottem hogy abba még ahulyegyerk is kiéleznéakkorse tudnámegvágni magát vele igy ......xDD ja és mielött oda költöztünk egy öreg házaspár halt meg azon a telken és otthon senki se mert egyedül lenni ( anya ,apa se ) mert mindig úgy éreztük magunkat mint ha figyelnének ... és én még hangokat és árnyakat is láttam mindig de ezt otthon senki se hitte el nekem ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!