Tegnap előtt este kiléptem a saját testemből, valakinek van ezzel kapcsolatban hasonló tapasztalata?
Rövid sztori:
Egyik ismerősömmel beszélgettünk erről, hogy apukája, kilépett a saját testéből, mikor kórházban feküdt.
Elmagyarázta, hogy ez a dolog milyen, gyakorolni kell.
Nem hittem benne egyáltalán, lefekvés előtt valahogy elgondolkoztam ezen, sokat ismételgettem magamnak, hogy testből való kilépés majd, a következő kép az volt, hogy állok az ágyam mellett és látom magam ahogy alszom, és valamilyen oknál fogba (van egy nagyon jó lány barátom a szomszédba) egy olyan érzés fogott el, hogy megnézem jól van e, falakon mentem át egészen az ő szobájáig, láttam nincs rajta takaró és betakartam
Majd ezek után felébrettem, ömlött rólam az izadság, és a testem kegyetlenül remegett.
Azt hittem csak egy buta álom, másnap találkoztam a lánnyal a boltba, és azt mondta, nem tudja de volt egy pár percre egy olyan érzésre mintha este betakarnám őt, mikor ezt kimondta vigyorogtam, és azt mondtam, biztos csak álmodtad, de belül kivert a frász mikor meghallatom.
Volt már másnak is hasonló? Lehet ezt gyakorolni, mert most már nagyon érdekel
Én még akár hinnék is benne, de onnantól lett vicces, hogy
"Egyik ismerősömmel beszélgettünk erről, hogy apukája, kilépett a saját testéből, mikor kórházban feküdt.
Elmagyarázta, hogy ez a dolog milyen, gyakorolni kell. "
Szóval, tételezzük fel, van ilyen. Ha valakinek ez egy kórházban jön elő, akkor semmiképpen sem úgy, hogy képes lenne elmagyarázni, hogyan kell. És ugye ő azért lépett ki a testéből egy kórházban, mert gyakorolta? LOL
sok emberrel előfordul ilyen, csak épp a fentebb leírt válaszok miatt nem fogják elmondani....senkinek!
sok jó könyv van a témában is, érdemes keresgélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!