Mi a jó megoldás? Volt már v-ki hasonló helyzetben? Párommal szeretnénk összeköltözni, mind a kettőnknek van saját gyermeke.
2. válaszolónak köszönöm, én is v-mi hasonlóra gondoltam.
Az anyuka lemondott a gyerekéről a vagyonért cserébe, nem egy anya típus. Ezért nem tudunk hozzájuk költözni, a párom egyszer már eljött onnan, de mivel a exe nem tudta a házat egyedül fenntartani visszacsalta Őket, pár hónapra rá mikor már anyagilag újra biztonságban érezte magát újra kitalálta, hogy neki nem kell a családi élet, de ekkor már a párom mondta neki, hogy akkor menjen el Ő, mert a gyereket nem fogja ide-oda rángatni. Ezek után ismerkedtünk meg mi, az anyuka közben elvesztette az állását, lakását és kidobta az össze pasija is, ezért próbált újra visszamenni. Mivel a párom nem akarta utcára küldeni, ezért megengedte, hogy visszamenjen a házba. Na ez a nem egyszerű helyzet:(
igen, igaza van az előzőnek. ha te eladod a lakásodat, akkor abból a pénzből megveheted az ő házrészét. és akkor tied is lesz a ház jogilag. vagy hivatalosan elcserélhetitek a te lakásodra az ő házrészét.
van egy pár megoldás.
Albérletben laksz?
Ha igen, akkor bérelhetnétek közösen lakást azon a helyen, ahol most a kislány és apja él. Akkor nem kéne iskolát váltani, nem veszítené el a barátait.
Egyébként nem teljesen értem a helyzetet. Te együtt vagy egy olyan férfival, aki a volt feleségével él egy házban, és esze ágában sincs költözni, mert a gyerek hisztizik?
A kislány szeret téged? Ismer téged? Tudja és felfogta egyáltalán, hogy a szülei már külön vannak?
Jól értem, hogy anyuka lemondott a gyerekről cserébe a vagyonért? A házért? Vagy más vagyonról van szó? A ház csak a barátodé? Ha csak a barátodé, akkor ideje lenne a volt feleségét kidobni onnan, a nő menjen az anyjához, vagy albérletbe, ez már nem a ti gondotok. Én nem tudnék együtt érezni 1 olyan nővel, aki nem ragaszkodik a gyerekéhez.
Ha a pasidé a ház, költözz oda, a nő pedig menjen. Ha a nőjé. akkor keressetek közös albérletet a környéken, h az iskola maradjon! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!