Szerintetek tönkre akarják tenni a kapcsolatunkat? Mi a megoldás? Nektek hasonló sztori?
Párommal keveset vagyunk együtt mert mindig dolgozik. Van amikor hosszú ideig csak este jut időnk egymásra vagy délután kb.2-3 óra.Erre most elő állt a családja avval,hogy nem csinál otthon semmit és hogy a szabad időbe amit csavargással illetve közös programmal töltünk inkább segítsünk be otthon. Evvel még nem lenne baj de a kedvesem testvére egész nap ráér mert gyesen van mégsem csinál semmit, csak nyavalyog hogy fáradt mert gyerek így-gyerek úgy. De sokszor hallom hogy még éjfélkor beszél telefonon.
A másik testvére napokig otthon sincs neki mégsem tesznek megjegyzést.
A másik meg hogy már többször hallottam, hogy megjegyzést tesznek rám a hátam mögött, de meghallottam mert pont akkor léptem be,vagy hangosabbak voltak a kelleténél. Úgy gondolom nem fogadnak el csak megtűrnek, és néha már kellemetlenül érzem magam.Ha otthon maradunk pihenni azért teszik a megjegyzést,ha elmegyünk meg azért.
Szokásos: Minek kellett anyóshoz költözni? Ja, pénz miatt. Akkor minek kellett összeköltözni? Ja, mert alig találkoztok.
Akkor vegyetek ki egy cseszett lakást és kést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!