Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi történt este velem? Nagyon...

Mi történt este velem? Nagyon megijedtem.

Figyelt kérdés

Az van, hogy mostanában nagyon rendszertelenül alszom, és kimerült vagyok. Sokat olvastam az alvásparalízisről és rettegek, hogy velem is megtörténik egy hallucináció, hiába tudom mi az.

Ma is 3 körül smikerült lefeküdnöm. Bár fáradt voltam emlékszem, hogy nagyon sokszor felébredtem. Mikor negyed 6 környékén is felébredtem, mondtam magamban, hogy milyen hülyeséget álmodtam már. Visszafeküdtem és nem tudom elmagyarázni de ébren voltam, mégis álmodtam tovább az előző álmom. Éreztem a testem, be volt csukva a szemem de az álmom hangjai már a fejemben voltak, mindössze kép nem érkezett velük. Mikor magamhoz tértem egy kicsit, mondtam magamban: "Jajj ne már megint ez az idióta álom, nem akarom megint ezt látni" és hirtelen felpattantak a szemeim. Hason voltam, fel szerettem volna tápászkodni, hogy felüljek az ágyba. Igen ám, de a kezeim mozdulni sem akartak, semmi de semmi erő nem volt bennük, és ekkor már nem éreztem a testem, zsibbadt volt mindenem. Annyira megijedtem, hogy itt van a paralizis, mindjárt letámad valami ocsmány mumus, hogy sikerült a fejem megdönteni(az államon feküdtem) megdönteni és hirtelen mindenembe visszajött az élet egy csapásra. Pár másodpercig tartott az egész, de vajon mi lehetett? Mert szerintem nem paralizis.

2014. márc. 5. 06:02
 1/2 anonim ***** válasza:
lehet, hogy paralízis, csak sikerült magad kirántani ebből az állapotból. ha ez a helyzet, akkor gratulálok. nem képes rá akárki.
2014. márc. 5. 06:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Állon való alvás nem teljesen egészséges. Az anyi ütőér, és a körülölelő idegek elszorítása az agy vérellátását gátolja, mozgásképtelenséget eredményezhet. A keleti harcművészetek több pontot ismernek a nyakon amivel mozgásképtelenné teszik az ellenséget.
2014. márc. 5. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!