"Isten egy lélekfaló lény" Ez mit jelent?
Kompletten érdekelne az egész, hogy ki mit tud arról, ami a 18-as kommentben van.
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__6..
""Isten egy lélekfaló lény" Ez mit jelent?"
Azt, hogy elgurúlt a gyógyszered ! Ilyen hülyeséget még nem is hallottam :-P
A 18-as kommentben egy idióta osztja az észt, szerinte aki Istent követi az 26-évesen meghal, arra ne is gondólj, hogyan lehetnek aggastyán papok, apácák és a pápák is mindíg eléggé öregek, idáig nem megy a gondólkodás.
Ez szerintem azt jelenti, hogy az általad belinkelt kérdésnél a 18. hozzászóló vagy nem volt józan, amikor ezeket a gondolatokat megfogalmazta, vagy más tudatmódosító szerek befolyása alatt állt, vagy más okból írt le enyhén szólva zavaros gondolatokat.
"isten neked nem fog segíteni...a kezdettől fogva próbáld téged elnyelni, olyan erős energiáid vannak, hogy próbálta elzárni mert veszélyes vagy a létezésére..."
Függetlenül attól, hogy hiszel-e Istenben vagy nem, ha létezik, szerinted mekkora veszélyt jelent a létezésére az, aki a fenti kérdést feltette? :-)
Remélem hogy balgaság, csak mivel ilyet még nem hallottam, gondoltam jobb megismerni minél több véleményt erről.
Alábecsülni meg nem akartam egyből ezt az eszmefuttatást. Mondjuk vannak benne értelmetlen mondatszerkezetek, meg hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!