Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 30 felett szülők, ti vissza...

30 felett szülők, ti vissza tudtatok fogyni, illetve visszanyertétek a terhesség előtti állapototokat?

Figyelt kérdés
Legalább részben?
2022. szept. 17. 18:12
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/124 anonim ***** válasza:
68%

Elveid vannak, majd rájossz ha lesz saját.

Ne aggódj előre

2022. szept. 17. 22:57
 52/124 anonim ***** válasza:
76%
50-es Nyilván a gyermekágyi időszakban nagyon nehéz, és se testileg, se lelkileg nem kívánja a többség a sportot, de nem is javasolt. Ha valaki sportol rendszeresen, és igénye van rá, akkor meg fogja tenni később, ez mindenkinek saját magán és a lehetőségein múlik.
2022. szept. 17. 23:03
 53/124 anonim ***** válasza:
84%
Én a te eü állapotodba inkább azt fontolnám meg, hogy kitudod-e hordani a babát? Amíg erre nem tudod a választ, addig felesleges a szülés utáni kilókon merengeni.
2022. szept. 18. 05:28
 54/124 A kérdező kommentje:

Miért ne tudnám kihordani? Biztosan nagyon nehéz időszak lesz a terhesség és utána is.

Inkább az a kérdés, hogy akarjuk-e, hogy 5-6 krónikus betegség lehetőségét is örökölje magamat és az én apai ágamat nézve. De addigra, mire 10-20 éves lesz, hátha fejlődik annyit az orvostudomány, hogy ezeket végre kezelni tudja.

2022. szept. 18. 09:22
 55/124 anonim ***** válasza:
68%

54. Mondjuk feltehetően a nyavajáid nagy része nem az örökölhető kategória. Meglepődnél, ha részt vennél egy genetikai tanácsadáson.

Kifogáskeresés helyett többet érne belátnod, hogy igazából nem is akarsz gyereket. Nincs ezzel gond, épp ezért felesleges ilyen butaságokkal takarózni.

2022. szept. 18. 09:29
 56/124 A kérdező kommentje:

Hát, ehhez képest sok betegségem ugyanaz, mint az apukámnak vagy a nagyszüleimnek és mondják is az orvosok, hogy örököltem.

De, szeretnék 1 saját gyereket és testvérnek esetleg egyet örökbe fogadni.

2022. szept. 18. 09:43
 57/124 anonim ***** válasza:
51%

"Jó, valahol értelek, de az szomorú, ha valakinek gyereke lesz, ezért vége az életének. Vége a hobbinak (ez ugye egyértelmű, talán ez a legkevésbé fájó), a barátaidat alig fogod látni és lehet, hogy az egészségednek és a sportnak is vége."

Nincs vége az életemnek. A hobbimat alvásidőben tudom folytatni (játékokat horgolok) a barátaimmal is tudok találkozni, más kérdés, hogy ők ráérnek-e... Az egyetlen, ami most esélytelen, az alkoholizálás.

Sportolni ugyan nem tudok most, de helyette sokat sétálunk minden nap. Így is többet mozgok, mint terhesség előtt, amikor 8-10 óra ülőmunkát végeztem.

2022. szept. 18. 10:02
 58/124 anonim ***** válasza:
80%
Térj erre a kérdésre majd akkor vissza, mikor gyermeket szeretnétek a pároddal együtt. Jelenleg (hogy direkt vagy nem azt csak te tudhatod) egy olyan életszakaszt minősítesz le és ezzel sértesz meg másokat, ami sok embernek maga a csoda. A várandósság nem betegség. Amíg csak annak tekinted egyértelműen nem álltok készen a családalapításra. Mert ez a családról szól. A leendő apáról is. Amíg ilyen ember nincs az életedben teljesen fölösleges ezen rágódni. Ha pedig van vele kell megbeszélned az aggályaid… és ha utána is még mindig csak a szenvedést látod az egészben és bár itt többen is írják te még mindig azt gondolod, hogy ez csak kín meg vége az életednek, akkor lehet jobb lenne új társat keresned magad mellé akivel valóban szeretnél családot vagy egy orvost keresni aki segít feldolgozni neked, hogy te épp olyan típus vagy, aki nem szeretne gyermeket. Ezzel sincs amúgy semmi gond.
2022. szept. 18. 10:04
 59/124 anonim ***** válasza:
51%

Én nem éltem meg sem a terhességet sem a gyermek agyi időszakot nehéznek. Voltak komfortzonan kívüli időszakok, de a hozzáállásom miatt h ez múló állapot, könnyen vettem mindet.

Szerintem is arról van szó h nem állsz készen rá úgy igazán. Nyilván én is mondtam h majd lesz gyerekem akkor is amikor nem álltam készen rá, de teljesen más amikor vágysz egy gyerekre és más amikor tudod h majd egyszer előjon az ideje akkor lesz. Amíg így van addig ne is tervezgess

2022. szept. 18. 11:31
 60/124 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek csak akkor érdemes gyereket vállalni, ha már az embert nem érdekli a saját egészsége és például a saját állóképessége? Ha teljesen háttérbe tudja szorítani magát?
2022. szept. 18. 12:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!