Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 30 felett szülők, ti vissza...

30 felett szülők, ti vissza tudtatok fogyni, illetve visszanyertétek a terhesség előtti állapototokat?

Figyelt kérdés
Legalább részben?
2022. szept. 17. 18:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/124 anonim ***** válasza:
74%

Középkorúnak engem ne a Wikipédia nevezzen, hanem ha majd annak érzem magam. 😉😂

Válaszaid alapján sajnállak a gondolkodásmódodért.

2022. szept. 17. 22:10
 42/124 anonim ***** válasza:
100%

A linkedben van egy értelmesebb logika is

Az angol Oxford dictionary a fiatal felnőttkort 20 és 40, illetve 45 éves kor közé teszi, a középkorúság életszakaszát pedig 45 és 65 év közé. Ezt fogadják el általánosnak az Egyesült Államokban a pszichológusok.

2022. szept. 17. 22:15
 43/124 A kérdező kommentje:

Én meg kétéves kisfiúnak érzem magam, ezért az vagyok.

Istenem...

Sajnálom a gyerekedet a gondolkozásmódodért.

2022. szept. 17. 22:16
 44/124 anonim válasza:
87%

Én sajnos nem tudtam (még) visszafogyni, egy évvel vagyok szülés után.

Nálam sajnos nagyon bekavart az anyagcserébe, terhességi cukrom is lett. Diétáznom kellett végig, de így is +15 kg-mal mentem szülni.

Világ életemben sovány voltam, S-es nadrágot és XS-es felsőket hordtam, most cserélhettem mindet le M-esre. Pedig próbáltam fogyni, de 7 kg többlet van, ami nem megy le.

34 évesen szültem.

2022. szept. 17. 22:27
 45/124 anonim ***** válasza:
86%

Ki mondta itt azt, hogy nem érti, hogy nem csak az alakformálás miatt létezik a sport?

Illetve azt, hogy gyerekkel megszűnik az élet? Rajtad kívül senki, neked pedig pont nincs gyereked, tehát fogalmad sem lehet róla.

Mindenki, akinek nincs gyereke, ezt gondolja, hogy az összes nő elhanyagolja a barátait szülés után, illetve saját magát is, sőt, a férjét is, és csak a gyereknek él. Ez ugyanannyira általánosítás, mint az, hogy 30 fölött nem lehet visszafogyni, mert lehet. Ezt is csak te írtad, aki még nem tapasztalta ezt, pedig többen is írták, hogy nincs igazad.

Feltettél egy kérdést, meg lett válaszolva többszörösen is, mégis akadékoskodsz hogy DE NEM LEHET gyerek mellett mozogni és biztos ez lesz meg az lesz. Lehet, mindent lehet, csak akarni kell. Tehát teljesen mindegy, még hány ilyen kommentet írsz ide, vagy csinálod, vagy nem. Ennyi az egész.

46/124 anonim ***** válasza:
70%

"Egy 30 éves az középkorú." - Nem, nem az, még ha nem is fogod fel.

"Jó, valahol értelek, de az szomorú, ha valakinek gyereke lesz, ezért vége az életének. Vége a hobbinak (ez ugye egyértelmű, talán ez a legkevésbé fájó), a barátaidat alig fogod látni és lehet, hogy az egészségednek és a sportnak is vége." - Már miért volna neki vége? Csak a hozzád hasonló csököttagyúak gondolják így. Miért volna vége az egészségemnek? Köszönöm, semmi bajom. A leírtak alapján neked van csillió egészségi problémád, vagyis gyerek nélkül is vége az egészségednek...

Miért volna vége a hobbinak? Művelem tovább heti 2 alkalommal. Miért látnám alig a barátaimat? Tegnap délelőtt kávéztunk az egyik barátnőmmel, holnap ebédelünk a másikkal. Miért volna vége a sportnak? Miért volna vége az életemnek?! Te nagyon korlátolt vagy, már bocsi.

"Oké, hogy az anyuka tele van hormonokkal, ezért nem érdekli, de valahol szomorú dolgok ezért." Nem, az anyuka nincs tele folyamatosan hormonokkal. Csak a hozzád hasonlók gondolják így, hogy onnantól, hogy egy nő anya is lesz, folyamatosan valamilyen hormongőzös felhőben lebeg...

"Jó esetben alap lenne a sport (az egészségért!!!) és maga az egészség gyerekkel is, még jobb esetben a barátságok és a hobbik is. Még jobb esetben a háztartásbeliség, és akkor az előbbiek is beleférnének." Hát ez alap is a modern nők 90%-ának, ha hiszed, ha nem.

"Vagy 35-ös, te hogy viseled, hogy nem jó a súlyod, romlott az egészséged és nem sportolsz?" Ezt te hol olvastad? Mert én ilyet nem írtam. Sportolok, veled ellentétben semmi gond a súlyommal és nem romlott az egészségem sem, sőt, majd kicsattanok, mert boldogabb vagyok, mint valaha.

Itt te vagy az, akinek mindenféle gondja van és retteg a saját árnyékától is, mert jaj, mi lesz vele... Ha friss harmincasként ilyen sz@r állapotban vagy, akkor tényleg van is miért rettegned, az igaz. Talán nem kellett volna ennyire elhagyni magad.

47/124 anonim ***** válasza:
78%
2 éves kisfiúként ne akarj gyereket
2022. szept. 17. 22:28
 48/124 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem rossz a megközelítés. Nem értem miért alapvetés, hogy 20 kilóktól kell megszabadulni terhesség után. Rajtad múlik mennyi lesz az annyi. Én is hajlamos vagyok hízni, az elejétől kezdve figyelnem kellett. Beszéltem dietetikussal és olyan étrendet követtem, ami megfelelő a baba fejlődéséhez és nekem sem lesz utána plusz teher a túlsúly. Így annyit szedtem fel, amennyi a kezdő BMI-mhez az ideális terhesség alatt. 38 hetes vagyok amúgy. Annyi van rajtam, ami kb a szüléssel le is fog menni. Nagyon sok infó van erről. Nyilván nehezebb annak, aki pl. GDM-mel küzd és még jobban figyelnie kell. Szerintem mindenki a maga sorsa kovácsa. 35 éves vagyok amúgy.
2022. szept. 17. 22:32
 49/124 anonim ***** válasza:
76%

40-es Leírtad, hogy hogy tudod megoldani a sportot a mindennapokban.

"Heti 3-szor vagy 4-szer 45-50 perces futás, ha nem egy nagyváros belsejében vagy rossz környéken laksz, kaputól-kapuig is mehet, ezen kívül 10-20-30 perces otthoni tornák. Egyik se napi 2-3 óra egyedülhagyása a csecsemőnek. Van babakocsi, amit lehet tolni futás közben. Még futóversenyeken is látni. :D"

Ebből gondolom a trollkodást egyértelműnek, ha sportolni akarsz megteheted, ha nem igényled, hogy közösségben tegyed 1 órára biztosan vigyáz rá a férjed, vagy ha a gyerek alszik lehet tornázni, ha akar valaki. Te meg rinyálsz, hogy hízékony, skinny fat alkattal, középkorúként még sportolni sem lehet, és vége az életednek, ha szülsz, gondolom még nő sem vagy!

2022. szept. 17. 22:37
 50/124 A kérdező kommentje:

49

Jó, de a terhesség utáni egészségi állapot és az idő nem feltétlen enged ennyi sportot sem.

Amúgy nem tudom, tényleg van-e gyereketek, de az én kisgyerekes barátaim nagyon ritkán tudnak kimozdulni.

Több emberes összejövetelekre kizárt, de kettesben is jó, ha félévente.

2022. szept. 17. 22:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!