Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 30 felett szülők, ti vissza...

30 felett szülők, ti vissza tudtatok fogyni, illetve visszanyertétek a terhesség előtti állapototokat?

Figyelt kérdés
Legalább részben?
2022. szept. 17. 18:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/124 anonim ***** válasza:
92%

Miert kéne ehezni ahhoz, hogy ne hízz 20-30 kilót?

Nem azt írta, hogy semennyit ne hízz, csak hogy ne irreálisan sokat...

2022. szept. 17. 19:04
 12/124 anonim ***** válasza:
73%

Dehogy is kell éhezni ahhoz, hogy ne hízz el terhesen!

A terhesség második felében a korábbi normál kalóriamennyiséghez képes 300 kcal-lal több az, amire szükség van, minden, ami efölött van, az téged hízlal csak, annak meg semmi értelme.

Gyakorlatilag nem kell többet enni, mint a terhesség elött(normál testsúlyt és alkatot feltételezve), és az is csak babona, hogy kívánósnak kell lenni, meg hogy amit megkívánsz, azt feltétlen enni kell. De ha annyira ennél valamit, akkor is abból böven elég egy-két falat, nem kell zabálni!

Szóval ha a terhesség ELÖTT nem éheztél, akkor a terhesség alatt sem fogsz kb ugyanannyival.

Emellett 30 fölött is ugyanúgy müködik a regeneráció, és 30 alatt sem, ha 25-30 kilókat hízik valaki.

Az ilyen megállapításokkal azok szoktak takarózni, akik nem hajlandóak odafigyelni magukra a terheség alatt sem, meg utána sem.

2022. szept. 17. 19:05
 13/124 A kérdező kommentje:
Nekem már most is oda kell figyelnem, mit eszem, hogy most érem el a 30-at, a regeneráció meg mindenkinek sokkal rosszabb 30 körül és afelett.
2022. szept. 17. 19:09
 14/124 anonim ***** válasza:
100%
A második szülésem után hirtelen nagyon sokat fogytam, 23 kg volt a különbség.. aztán alattomosan visszajött 10 kg. A bőröm nagyon megsínylette, rálóg a császáros hegre, lett egy tenyérnyi szétnyílás a hasizmaim között, meg egy sérvem. Most van a kiindulási súlyomhoz képest 4 kiló plusz, de hamarosan megműtik a hasam, összevarják az izmokat és levágják a felesleges bőrt, akkor gondolom az is lemegy. Sokat sportolok, diétázom.
2022. szept. 17. 19:10
 15/124 anonim ***** válasza:
63%

"a regeneráció meg mindenkinek sokkal rosszabb 30 körül és afelett"

Akkor vagy elszámoltam, és nem 35 vagyok, csak 25, vagy pedig neked nincs igazad...

2022. szept. 17. 19:11
 16/124 anonim ***** válasza:
70%

Mondom én, a kérdezö csak meg akarja magyarázni, miért hízik el, már most is túl sokat és rossz összetételben eszik. Ahelyett, hogy megpróbálna normálisan étkezni, elmeséli, hogy nem ö a hibás, hanem a körülmények meg az életkora meg minden más.

Én 41 évesen szültem, a terhesség alatt nem koplaltam, ennek "ellenére" 12 kilóval lettem több, mint amennyi elötte voltam (teljesen normál súly, nem elhízott), egy hónap múlva az eredeti súlyomnál voltam. Elválasztás után az alakom is a régi méretü lett (szoptatás alatt két mérettel nagyobb volt a mellem). Persze, a hasam kicsit kevésbé feszes, de erösen javuló tendenciát mutat, nagy eltérés azért nincs a korábbihoz képest.

Pedig legalább 10 évvvel túllépten az általad említett kort, mégsem okozott semmi problémát sem a terhesség elötti normál súly tartásában, sem a terhesség alatti nem-elhízásban, sem az azutáni visszaalakulásban. (A titok csak annyi, hogy nem zabáltam összevissza!)

2022. szept. 17. 19:19
 17/124 A kérdező kommentje:

Amúgy aki nem tahó illetve nem vagdalkozik látatlanban, annak köszönöm. Nagyon picit megnyugtattatok, pedig a tűznél is jobban félek a terhesség nevű betegségtől. Kihordatnám a férfivel vagy kihagynám vagy örökbe fogadnék, de nem úgy megy az. Mondjuk az örökbefogadás még lehet.

Kis esély akkor azért van.

2022. szept. 17. 19:22
 18/124 anonim ***** válasza:
86%

"a tűznél is jobban félek a terhesség nevű betegségtől."

A terhesség nem betegség.

Ami biszont nedked van, az az, és egy jó pszichiáter meg is tudná mondani, hogy pontosan melyiknek vagy a gazdája.

Na szevasz.

2022. szept. 17. 19:26
 19/124 anonim ***** válasza:
89%

17-es A terhesség nem betegség, ha ennyire félted az alakodat, akkor neked nem való gyerek.

Attól, hogy babát vár valaki nem kell kettő helyett ennie, ha most rendben van a súlyod, mert odafigyelsz, akkor azt a terhesség alatt is tudod tartani. Van aki túlsúlyos eleve, és végig diétázik a cukorbetegség elkerülése miatt, és akár szülés után kevesebb is a súlya, 8-12 kg hízás sokszor a szüléssel lemegy, mert a nagy része a gyerek, méhlepény, magzatvíz, plusz a vizesedés.

2022. szept. 17. 19:34
 20/124 A kérdező kommentje:

Nem az alakomat féltem, főleg, hogy az nincs is, jelenleg 21.es BMI-vel és skinny fatként.

De hajlamos vagyok a hízásra (testzsír%-ra most is az vagyok, súlyra nem, de nagyon keveset eszem, összeszűkült gyomor).

2022. szept. 17. 19:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!