Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 30 felett szülők, ti vissza...

30 felett szülők, ti vissza tudtatok fogyni, illetve visszanyertétek a terhesség előtti állapototokat?

Figyelt kérdés
Legalább részben?
2022. szept. 17. 18:12
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/124 anonim válasza:
100%
30 éves vagyok, idén szültem, a babám 4 hónapos, ugyanúgy nézek ki, mint a terhesség előtt. Súlyra és alkatra is, csíkos sem lettem. Most kezdtem el újra sportolni heti kétszer, nem a fogyás miatt, hanem a közérzetem miatt, addig párom vigyáz a babára. Minden megoldható.
2022. szept. 18. 12:55
 62/124 anonim ***** válasza:
87%
De miért ne érdekelné az embert.. látod ezt nem érted. A harmadik trimeszterben vagyok és még mindig járok társasàgba, edzeni, egészségesen eszek, semmi bajom nincs se nekem, se a babának kb csak a pocakom nő és ennyi... és még ha lenne is bajom vagy nem lennék ilyen szerencsés és az ágyat kéne nyomnom meg szülés után is nehogy már egy évbe belehaljon az ember. Aki 30 fölött annyira padlón van lelkileg, hogy azt hiszi megáll az élet ha szül egy gyereket meg hízik kicsit és biztos benne hogy utána is csak szenvedni fog meg előre siratja magát az ne vállaljon gyereket. Kismillió negyven pluszos nő van aki bármelyik huszonévest kenterbe veri szülőként, de fölötte is nagyszülőként olyan jól tartják magukat. Döntés kérdése. Ha te eldöntötted, hogy biztos szenvedés lesz és utána vége az életednek, akkor mit győzködjünk? Vagy találd meg magadban a felnőtt nőt és szedd össze magad vagy ne akarj gyereket mert jól láthatóan még arra sem állsz készen hogy középkorúként (ha már annak érzed magad) magadat a víz felett tartsd.
2022. szept. 18. 13:06
 63/124 anonim ***** válasza:
68%

60

Az én àllóképességem a gyerekekkel megtöbbszöröződött.

Az egészségem is sokkal jobb, mert tennem kellett a fogyásért, így sokkal jobban odafigyelek.

Persze nem az első 6 hónapban játszottam szupermamit, főként, hogy semmi sportelőzményem nem volt..

Középkorúság

Szüleimet idős házaspárnak mondjàk.( szállodai igényfelmérőben volt)

Első hallomásra kiborultak, aztán elkezdtek gondolkodni, hogy alapvetően a nagyon szép kort megélteket nem szàmítva mindkettejük osztálytársai fele és más ismerősök is halottak màr.

Ez 2-3 ève volt.. a szüleim még mindig nincsenek 60 évesek….

Aztán az, hogy hogy élnek nem egy skatulyàn múlik.. fiatalosak, pörgősek.

Viszont te még nem vagy kész a gyerekvállalásra, de talán nemmis leszel sosem.

2022. szept. 18. 13:43
 64/124 anonim ***** válasza:
51%
Bakker kérdező, neked ennyire nem megy a szövegértés, vagy csak játszod a hülyét? Felakadt a lemez?
2022. szept. 18. 17:09
 65/124 A kérdező kommentje:
Egyébként az életkor egy egzakt szám, ami annyi, amennyi, akkor is, ha kétévesnek érzed magad.
2022. szept. 18. 17:56
 66/124 anonim ***** válasza:
80%
Teljesen felesleges válaszolni neki, mert érdemben nem arra reagál, amit írtok. Ugyanazt hajtogatja, nem jut el a tudatáig a többi. Több energiát szentelni erre a kérdésre nem érdemes. Kérdező, egyet tudok mondani a reakcióid tükrében. Ne szülj. Pont.
2022. szept. 18. 18:14
 67/124 A kérdező kommentje:
Szerintem te ne szülj. Pont.
2022. szept. 18. 18:17
 68/124 anonim ***** válasza:
86%
Ne haragudj, de nem én viselkedek úgy, mint aki nem normális 🙂. Ha mentálisan egészséges gyereket szeretnél nevelni először magadat tedd rendbe. Nekem nincsenek a tiédhez hasonló tévképzeteim és tudok értelmezni dolgokat. Te pedig ugyanazt a baromságot hajtogatod 2 napja és nem arra reagálsz, amit írnak neked. Szóval bocs, de nem érdekel, hogy szerinted én mit csináljak, mert èn nem jöttem ide ezzel az agymenéssel.
2022. szept. 18. 18:22
 69/124 A kérdező kommentje:

Mi az, ami tévképzet és mire nem reagálok?

Lényegében sokan válaszoltak, hogy ők le tudtak fogyni terhesség után, néhányan meg leoltottak, hogy miért magammal foglalkozom. Ennyi történt.

2022. szept. 18. 18:42
 70/124 anonim ***** válasza:
80%

“ a tűznél is jobban félek a terhesség nevű betegségtől. Kihordatnám a férfivel vagy kihagynám vagy örökbe fogadnék, de nem úgy megy az. ”

És akkor szerintem ez nem szorul további magyarázatra. Részemről túltárgyaltuk.

2022. szept. 18. 18:45
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!