Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 155 kg-os fiú vagyok. Mennyit...

155 kg-os fiú vagyok. Mennyit kéne fogynom hogy elfogadható legyen ?

Figyelt kérdés
2022. febr. 11. 10:33
 81/110 A kérdező kommentje:
Valahogy áthidaljuk ezt a problémát. A barátaim kelleni fognak hozzá. Mert nagyon sokat járnak hozzám. Sok kaját rendelnek és nem tudják megenni. Meg szeretnek.... Így nekem adják. Így nem ritkán 5 adag ételt eszek meg egyszerre pl. gyros tál.
2022. febr. 16. 11:08
 82/110 A kérdező kommentje:
Segíteni fognak azt mondták !
2022. febr. 16. 11:09
 83/110 anonim ***** válasza:
100%

"Sok kaját rendelnek és nem tudják megenni. Meg szeretnek... Így nekem adják."

Na, ezt most harmadszor írod le, én meg harmadszor azt, hogy ezek szerint ők HÍZLALTAK FEL, tehát ez így nem oké.

Ha segítenek, az jó, de hogy fognak segíteni?

Kevesebb kaját rendeltek ugyanabból?

Vagy elvisznek az orvoshoz, hogy egy dietetikus tanácsa alapján elkezdj normálisan étkezni?

Jó is, hogy 3x írtad ezt le, mert erről eszembe jutott, hogy van még valami, amit nem írtam le: ha valaki ily mértékben elhízik, annak LELKI OKAI IS VANNAK!!

Bizony, bizony, lehet, hogy nem kaptál a szüleidtől elég szeretetet, vagy szexuálisan inzultáltak fiatal korodban, netán meghalt egy számodra nagyon kedves valaki és az evéssel kompenzálod a hiányát.

Nem kell nekem válaszolni erre, ha nem akarsz, de ennek a feldolgozása nélkül nem biztos, hogy le fogsz tudni fogyni - ezzel szembe kell nézni.

2022. febr. 16. 11:17
 84/110 anonim ***** válasza:
100%

Azzal nem segítenek, ha a maradékot rád tukmálják, hanem a halálba segítenek minden ilyen alkalommal, ahogy már korábban írta valaki. Akkor szeretnének, ha támogatnák hogy egészséges életmódot folytass, és nem akkor, ha zabáltatnak. Eszembe nem jutna egy cirka 160 kilós embert (aki ráadásul a barátom) biztatni arra, hogy öt főnyi ételt egyen előttem, miközben már alig bír mozogni. Tudom hogy durván hangzik amit írok, de ne ámítsd magad, hanem állj a sarkadra és közöld a családoddal, barátaiddal, hogy sürgősen változtatnod kell az életmódodon, amibe nem fér bele, hogy halálra etetnek.

Sok sikert és kitartást kívánok a változáshoz! Én ugyan csak 20 kilót adtam le, de sokkal jobban éreztem magam közben és azóta is, mint előtte, kívánom hogy te is elérd ezt.

2022. febr. 16. 11:18
 85/110 A kérdező kommentje:
# 80 köszi ez jó ötlet. A kaja. Megcsinálják a lányok akár itt akár otthon elhozzák s én azt fogom enni. Vagy megtanítják hogyan kell. Mert ők otthon főznek amúgy.... maguknak.
2022. febr. 16. 11:19
 86/110 anonim ***** válasza:
62%
ez valami durva feeder fetish orgia lehet
2022. febr. 16. 11:31
 87/110 A kérdező kommentje:
83# A szüleim elváltak. De rendszeresen látogatnak. Ők is hoznak enni. Nem inzultált senki, de szexuális kudarcaim voltak. Az most másodlagos.
2022. febr. 16. 11:32
 88/110 A kérdező kommentje:
# 84 megmondom nekik ! Nem szoktak biztatni csak nem esznek annyit. Biztos több vagyok mint 160 kg. 160,9-ig mér ha még egy kézzel fogom az asztalt. Ezek szerint több vagyok. Jóval több.
2022. febr. 16. 11:44
 89/110 A kérdező kommentje:
# 86 te okos ! Házibulik !
2022. febr. 16. 11:47
 90/110 anonim ***** válasza:
0%
hazibuliban is lehet orgiazni
2022. febr. 16. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!