155 kg-os fiú vagyok. Mennyit kéne fogynom hogy elfogadható legyen ?
"Sok kaját rendelnek és nem tudják megenni. Meg szeretnek... Így nekem adják."
Na, ezt most harmadszor írod le, én meg harmadszor azt, hogy ezek szerint ők HÍZLALTAK FEL, tehát ez így nem oké.
Ha segítenek, az jó, de hogy fognak segíteni?
Kevesebb kaját rendeltek ugyanabból?
Vagy elvisznek az orvoshoz, hogy egy dietetikus tanácsa alapján elkezdj normálisan étkezni?
Jó is, hogy 3x írtad ezt le, mert erről eszembe jutott, hogy van még valami, amit nem írtam le: ha valaki ily mértékben elhízik, annak LELKI OKAI IS VANNAK!!
Bizony, bizony, lehet, hogy nem kaptál a szüleidtől elég szeretetet, vagy szexuálisan inzultáltak fiatal korodban, netán meghalt egy számodra nagyon kedves valaki és az evéssel kompenzálod a hiányát.
Nem kell nekem válaszolni erre, ha nem akarsz, de ennek a feldolgozása nélkül nem biztos, hogy le fogsz tudni fogyni - ezzel szembe kell nézni.
Azzal nem segítenek, ha a maradékot rád tukmálják, hanem a halálba segítenek minden ilyen alkalommal, ahogy már korábban írta valaki. Akkor szeretnének, ha támogatnák hogy egészséges életmódot folytass, és nem akkor, ha zabáltatnak. Eszembe nem jutna egy cirka 160 kilós embert (aki ráadásul a barátom) biztatni arra, hogy öt főnyi ételt egyen előttem, miközben már alig bír mozogni. Tudom hogy durván hangzik amit írok, de ne ámítsd magad, hanem állj a sarkadra és közöld a családoddal, barátaiddal, hogy sürgősen változtatnod kell az életmódodon, amibe nem fér bele, hogy halálra etetnek.
Sok sikert és kitartást kívánok a változáshoz! Én ugyan csak 20 kilót adtam le, de sokkal jobban éreztem magam közben és azóta is, mint előtte, kívánom hogy te is elérd ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!