Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 155 kg-os fiú vagyok. Mennyit...

155 kg-os fiú vagyok. Mennyit kéne fogynom hogy elfogadható legyen ?

Figyelt kérdés
2022. febr. 11. 10:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/110 anonim ***** válasza:
100%

én tudom, hogy milyen úgy élni, de mégis leadtam eddig 32 kilót és nem állok meg

sajnos én is csak siránkoztam meg kérdéseket írtam ki, aztán nem történt semmi

amikor meg elkezdtem felállni az ágyból a wc-nél tovább menni és kevesbbe, minőségi ételt enni, akkor jé, jobban lettem

2022. febr. 11. 20:04
 32/110 anonim ***** válasza:
93%

Töltsd le a Yazio-t és számold a kalóriát. Nekem egyszer azt mondta egy sportos pasi aki rengeteget mozog és nagyon odafigyel az étkezésre (tehát ilyen tipikus nagyon egészségtudatos ember, ennek él) hogy ha csak egyet választhatna, vagy egészségesen étkezik és nem mozoghat, vagy sportolhat amennyit akar de minden szrt össze kéne zabálnia, akkor az előbbit választaná. Hogy a kaja kb 90%-ban számít. Tehát ha számolod a kalóriákat és deficitben vagy, akkor el fogsz kezdeni fogyni. A súlyodból kiindulva ráadásul gyorsan. Minél nagyobb súlyú valaki, annál gyorsabban és könnyebben peregnek le a kilók.

Amúgy a te súlyodhoz a legideálisabb mozgás az úszás lenne, az jól átmozgat, nem terheli az ízületeket és még élvezetes mozgásforma is, de gondolom nem akarsz levetkőzni mások előtt az uszodában (ismerem az érzést) tehát hacsak nincs saját medencéd akkor gondolom ezt nem vállalnád be. Sok a barom akik szeretik azzal levezetni a sivár kis életük frusztrációit hogy másokat verbálisan a földbe döngölnek.

2022. febr. 11. 20:10
 33/110 anonim ***** válasza:
88%

Nem értem hogy hogy csak most kezdett el zavarni, hogy pár percet alig tudsz sétálni, de tény ekkora súlyt már fenntartani is nehéz, rengeteget kell enni hozzá napi szinten, pontosabban rengeteg kalóriát bevinni.

Igazából magas fehérje és alacsony zsírtartalmú ételekkel, hosszan felszívódó szénhidrátokkal, pl teljes kiörlésű dolgot, és zabkása szépen el lehet altatni az éhséget.

Esetleg kipróbálhatod hogy a jelenlegi étkezésedet lejegyzed 1-2 napig, minden apróságot, minden szem mandulát, és darabka csokit, mindent deci üdítőt....és akkor könnyen meg fog látszani mivel viszel be annyit, hogy ez a súly megmarad és növekszik...őszintán szólva én is könnyen hízok, de hónapok alatt jön fel 4-5 kiló is, mert ennyit egyszerűen nem eszem...Nálad nagyon gyors lesz az elején a fogyás, csak a kajáláson változtass, aztán a pár perces sétákból lesz negyedóra...

2022. febr. 12. 01:14
 34/110 A kérdező kommentje:
Lassan, évek alatt jött fel, így nekem nem volt feltűnő, a baráti köröm is megszokta. Hát egyre nehezebben mozgok azért. Egyáltalán nem szoktam sétálni. Roboģóval, biciklivel járok azt se sokat. Sokan hivatkoznak betegségre, én felvállalom, rengeteget eszem. Eddig ez volt.
2022. febr. 12. 07:14
 35/110 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy felvállalod a sok kaját, még első körben menj el a háziorvoshoz. Ha nem is akarsz mindenféle vizsgálatra elmenni, akkor legalább dokumentálja a súlyod.

Ha túl gyorsan fogysz, akkor előfordulhat, hogy a bőröd nem húzódik vissza rendesen, csúnya marad. Dokumentált hatalmas fogyás után meg a tb fizeti a hasplasztikát. Mondjuk nem írod, hogy hány éves vagy, csak azt, hogy "fiú", szóval viszonylag fiatal lehetsz, úgyhogy annyira nem kell ettől félned, de biztos, ami biztos, menj el az orvosodhoz.

2022. febr. 12. 07:40
 36/110 A kérdező kommentje:
# 34 illetve kocsival
2022. febr. 12. 07:42
 37/110 A kérdező kommentje:
21 vagyok. Az nem is árt ha megmér mert én itthon már nem tudom. 160 kg nál is több lehetek. Ezek szerint.
2022. febr. 12. 07:49
 38/110 anonim ***** válasza:
100%

Az jó hír hogy csak 21 vagy így könnyebben adaptálódik a bőröd az új formához, azért ilyen súlynál amikor konkrétan a tested felét kell leadni ez a másik probléma. De ha ebben a zévben kitűzöl egy egészséges célt mondjuk 30 kilót decemberig, és jövőre folytatod, akkor szép egészséges folyamat lesz belőle. A bicikli amúgy egy egész jó mozgás, ha a robogót párszor cseréled rá, az is sokat javít, de biztos vagyok benne hog yaz evés a gond, mert a jelenlegi testsúlyod fenntartásához napi 3500 kalóriát kell fogyasztanod kb...csak ahhoz hogy fogyás nélkül létezz. Ha ezt 2500-ra leviszed már megvan a kb heti egy kiló fogyás :D és 2500 még mindig egy olyan keret amibe szép adag étkezések beférnek, vagy többször kevés. Csak arra figyelj hogy laktató legyen amit eszel, szal reggelire ne műzlizz, hanem valami tojás, zab, sovány sonka féle, vagy light sajt...

és ugyanez alkalmazható minden étkezésre, a főtt ételekben csökkentsd a zsírmennyiséget, pörkölt inkább mellehúsból legyen, próbálj találni eg yolyna édesítőszert aminek szereted az ízér, az eritrit például elég jó...Csökkentsd a kalóriákat ahol tudod, és mérd le az adagokat az elején, mert análkül nem tudsz pontos lenni, az emberek mindig alábecsülik az ételük mennyiségét.

A párolt zöldségben nevetségesen kevés kalória van a rizshez és a krumplihoz képest. De valójában a krumpli is egy zöldség, ha nem olajban sütöd ki semmi gond vele...

2022. febr. 12. 11:26
 39/110 NTBS ***** válasza:
64%
Szerintem 55-60 kg. Hajrá, én szurkolok neked.
2022. febr. 12. 21:04
 40/110 A kérdező kommentje:
Köszi 38,39. 160 kiló felett vagyok, idáig még nem sikerült megmérni mennyivel, most hogy hétvége van. Akiket végigkérdeztünk, szomszédok, család, ismerősök. Így is nekem van a legtöbb kapacitású mérlegem, de már kevés hozzám. Jövő héten ki fog derülni. De mindenki mást mond, mennyit kell fogyjak. 38-as szerint magamnak a felét. Amúgy nagyon köszi a részletes tájékoztatást az étkezésről.
2022. febr. 12. 21:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!