155 kg-os fiú vagyok. Mennyit kéne fogynom hogy elfogadható legyen ?
Szóval, akkor holnap kezded? :)
Segítünk, de elindulni neked kell. Ne add fel már az elején.
Lehet nem is a mennyiség a gond, a gyorskaja kis adagban is sok kalória, és ráadásul hamar éhes leszel tőle, mert erősen feldolgozott élelmiszer. Nem tudsz főzni? Vagy erre miért volt szükség? Ez nem cska egészségtelen de még drága is...Meg kicist furcsa hogy nem unalmas. AMúgy egéyrtelmű mennyit kell fogynod, szal a BMI meg is mondja, hogy mennyi a normál tartomány, de ja ilyne 70 kiló köré kéne lemenni, de nem ez az első cél, előszőr tüzz ki egy kisebbet egy belátható időtávra, mert az hogy most menjen le 70-80 kiló a kövi 2 évbne kicsit olyan elfolyt táv....mondjuk 15 kiló nyárig ellenben reális, aztán júniusban meg szeptembrig ki lehet tűzni már akár egy huszast, mert tippelhetően addigra jobban tudsz majd mozogni is kicsit és így könnyebb.
Illetve az elején rohadt nehéz szokássá alakítani a változatos táplálkozást, főleg hogyha kb csak gyorskajázol, akkor nehéz beépíteni új dolgot, mert még ritkán se csinálod, de érdemes, merthát néha egy másik ízt is jó megtapasztalni...
Most lehet, hogy meg fogtok döbbenni, de nekem ez is segített: a TLC-n van egy dokumentumsorozat, az a címe, hogy Élet 250 kg felett. Javaslom, hogy nézz meg pár adást - milyen NEM AKARSZ LENNI!
Olyan embereket mutat be, akik már nagyon durván elhíztak és csak orvosi segítséggel tudnak lefogyni. DE OTT IS ELŐSZÖR KAP EGY ÉTRENDET A BETEG, s azt betartva le kell fogynia x idő alatt 14 kilót (igen, nálad a nyárig 14 kg teljesen reális)
Elég sokat néztem ezt a sorozatot és elrettentő erővel bírt számomra: megdöbbentő, hogy van, aki nem tud felkelni már az ágyból, nem tud mosakodni, mások segítségére szorul, s tényleg csak pár lépésre van attól, hogy a szíve feladja a megterhelés miatt.
Szóval nem játék... Apró, pici célokat tűzz ki magadnak: egyél pl. zabkását, ami jobban laktat, hosszú ideig biztosít teltségérzést, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!