Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 155 kg-os fiú vagyok. Mennyit...

155 kg-os fiú vagyok. Mennyit kéne fogynom hogy elfogadható legyen ?

Figyelt kérdés
2022. febr. 11. 10:33
 61/110 A kérdező kommentje:
Köszi, rendesek vagytok. Nem tudok fél órát sétálni. Ha felkelek, elég hamar vissza kell hogy üljek. Nem is kell hozzá elindulnom sem. Max. a kapuig és vissza.... Szóval nincs " séta " még elég sokáig. Vannak ételek amiket kenyér nélkül nem tudom hogy eszitek meg. Mondjuk elhagyom. Akkor csak vizet ihatok ? Szív-tüdő, hát jól nézek ki.
2022. febr. 15. 15:58
 62/110 anonim ***** válasza:
78%

Mivan? ?

Már írtuk, hogy az elején nem is kéne sportolnod. Sétálni sem.

Mi az, hogy hogy esszük meg kenyér nélkül? Hát a vajaskenyeret nehezen, ha arra gondolsz. Talán ne egyél olyat, amihez kell a kenyér?

Nemtudom, mi olyan nehéz ezen.

Hogy jön ide az, hogy csak vizet ihatsz?

Már leírtuk, BÁRMIT ehetsz kalóriakereteden belül.

Utoljára írok, és ha ezeket nem teszed meg kb ma, teljesen felesleges veled szóbaállni is.

1.kaloriabazis.hu-n beállítod, hogy mennyi kiló vagy, milyen magas, heti kb 1 kg fogyást.

2.méred amit eszel, vezeted a kalóriabázison.

3. a kiadott kalóriakeretet megprobálod tartani.

Ha ennyi sem megy kezdetnek, veszett fejsze nyele vagy.

2022. febr. 15. 16:11
 63/110 A kérdező kommentje:
# 62 Olvasd vissza kb 3 oldalt.
2022. febr. 15. 16:38
 64/110 A kérdező kommentje:
Igen, félre érthető volt. A víz alatt úgy értettem hogy NO cukros üdítők.
2022. febr. 15. 16:56
 65/110 A kérdező kommentje:
Nem kell 3 oldalt, csak a saját kommentedet. " Ne egyél OLYAT, amihez kell kenyér. " " BÁRMIT ehetsz a kalória kereten belül. "
2022. febr. 15. 17:06
 66/110 anonim ***** válasza:
100%

Ja, a bármit ehetsz a kalóriakereteden belül, azt jelenti, hogy kenyeret is ehetsz. Wow.

Ha el akarod hagyni a kenyeret, akkor ne egyél olyat, amihez kenyér kell. Még mindig nem értem mit nem tudsz ezen felfogni.

Annyit egyél BÁRMIBŐL,ami a keretedbe belefér. Ha vannak egyéb prederenciáid, pl kenyeret nem akaraz enni, hát ne egyél.

2022. febr. 15. 17:26
 67/110 A kérdező kommentje:
Köszi. Elkezdem. Elkezdem ! Valaki azt írta, hogy soha nem fogom elkezdeni. Kezdem az étkezéssel. Mert más lehetőségem nincs (séta). Az nagyon régen volt. Sokáig nem is lesz, csak itthon, az udvarban. Mert légszomjam van tőle ! Meg amúgy sem bírom.
2022. febr. 15. 18:16
 68/110 A kérdező kommentje:
Kedves férfi/női válaszolók. Akik nem voltak több mint 2 ember súlya ! 1 órát lennétek így. De nem nem kívánom senkinek.
2022. febr. 15. 18:21
 69/110 anonim ***** válasza:
100%
68: én voltam, nőkén 110kg az pont két normális nő súlya. Fos ilyen testben élni. Kifulladtam, ha be kellett kötni a cipőfűzőmet vagy felmentem egy lépcsőn. Annyira fájt a térdem, hogy nem tudtam lábraállni. 10 kg fogyás után kezdtem el mozogni, és akkor is csak fekvőbicikli.
2022. febr. 15. 18:26
 70/110 anonim ***** válasza:
100%
Ne kifogásokat keress, meg sajnáltasd magad, hanem tegyél magadért, mert más nem fog. 69
2022. febr. 15. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!