Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 155 kg-os fiú vagyok. Mennyit...

155 kg-os fiú vagyok. Mennyit kéne fogynom hogy elfogadható legyen ?

Figyelt kérdés
2022. febr. 11. 10:33
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/110 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg jó ötlet lenne, ha a barátaid főznének valamit, ami neked is jó. Mi is szoktunk bográcsozós, grillezős bulikat csinálni nyáron a kertben, együtt főzünk a barátokkal, készítünk salátát, egészséges köreteket, diétás desszerteket is, mivel egyre többen vagyunk, akiknek nem mindegy, milyen ételt esznek. Grillezéskor sütünk többféle húst (csirkemellet vagy halat is), és zöldségeket is, mindenki megtalálja a kedvére valót. Legjobb kint a szabadban, amikor jó az idő, de télen vagy rossz időben is megoldjuk bent a házban vagy a teraszon.

A lényeg, hogy légy nyitott az új ízekre, egészségesebb ételekre. Nem kell éhezned, sanyargatnod magadat, de vannak dolgok (pl. cukros üdítők, gyorsételek), amikre jó ideig nemet kellene mondanod. Jó lenne, ha ilyenek nem is lennének előtted eleinte, hogy ne csábulj el. A jó hír az, hogy az egészséges ételek is lehetnek finomak és laktatóak.

Én már évek óta IR diétán vagyok, 1-2 hét alatt megszoktam. Az, hogy mennyivel jobban érzem így magam, leírhatatlan, és ez segített leginkább abban, hogy kitartsak hosszú távon. Képzeld el, milyen jó lesz majd, ha már újra tudsz mozogni, biciklizni, menni mindenfelé és visszakapod az életed, kinyílik előtted újra a világ.

2022. febr. 16. 12:02
 92/110 anonim ***** válasza:
76%

86,90.

"minden ember magából indul ki"

Ezenkívül nem bántani kell a kérdezőt, hanem tanácsokkal segíteni.

Ha ez nem megy, akkor inkább lapozz... :-)

2022. febr. 16. 12:04
 93/110 anonim ***** válasza:
44%
nem magambol indultam ki, csupan tudom hogy van olyan hogy feeder fetish es orgia (utobbit a fidesz is nepszerusiti). illetve nehez ugy segiteni valakit ha o csak harit es mondja a magaet
2022. febr. 16. 12:07
 94/110 A kérdező kommentje:
90 # te lehet hogy szoktál 😄 mi normálisak vagyunk. Gyerekkoromban kezdődött az elhízásom a suli óta jobban.... Nem voltál még haveroknál ? Én nem dobálom ki az ételt. Van akinek 1 hambi is sok (lány) és ők nem tudják megenni a gyros tálat. Én szoktam megenni a többit ami megmarad.
2022. febr. 16. 12:11
 95/110 anonim ***** válasza:
60%
en se szeretek etelt kidobni, de nem fogok mindent magamba tomni, csak azert hogy ne legyen maradek. nem vagyok en konyhamalac
2022. febr. 16. 12:15
 96/110 A kérdező kommentje:
Ők nem tehetnek róla. Ha ők nem rendelik, én tettem volna. Mindegy, ki hívja fel a pizzériát. Nem akarták elvenni tőlem, ők nem esznek sokat. Nem biztattak. Ha nem adtak volna én kértem volna. A gyros tálakat én szoktam megenni. 5-öt, néha csak 4-et. Van benne zöldség is. Ők pizzáznak azt nem szeretem annyira. Meg el szoktunk menni KFC be is. Cappy ice fruit szoktam inni sokat. Vagy colát. Csokit is. Mennyire igazatok van.....
2022. febr. 16. 18:06
 97/110 A kérdező kommentje:
Meg szoktam enni a pizzát is mert többet hozatnak és sose tudják megenni ! És odaadják nekem.
2022. febr. 16. 18:23
 98/110 A kérdező kommentje:
A szüleim ellátnak étellel egyébként. Konzerveket szoktam enni (többet egyszerre ) + kenyeret. A cappyt, csokit ők veszik.
2022. febr. 16. 18:51
 99/110 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a biztató válaszokat ! Nagyon-nagyon rendesek vagytok !😊
2022. febr. 17. 15:56
 100/110 anonim ***** válasza:
100%
Szóval most, hogy elkezdted, mennyi a kalóriakereted, miket es mennyit eszel?
2022. febr. 17. 15:58
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!