155 kg-os fiú vagyok. Mennyit kéne fogynom hogy elfogadható legyen ?
De igazabol fozni se muszaj, lehet rendelni dietas menut is, amire rairjak a kaloriat is. Ezen kivul akkor csak a tobbi etkezest kell merni es szamolni, ami lehet hideg is es tenyleg max 5 perc osszerakni.
Manapsag mar tenyleg kb meg se kell eroltetni magunkat, annyi opcio all rendelkezesunkre, csak tudni kene kihasznalni a lehetosegeket is.
Nyilvan a kerdezo csak kifogasokat keres, igy ebbol nem tudom mikor lesz fogyas. Valoszinuleg soha, de az o dolga.
Miert futnal, ha megmozdulni is alig tudsz? Boven eleg kezdetben a seta, ha 1 percig, akkor 1 percig, mindegy, majd menni fog tobb is, csak csinald renszeresen.
A sulyod miatt van, nyilvan, hogy nem birsz mozogni. Tul sok ez a testednek, szivednek, csontjaidnak, nem erre vannak berendezkedve. Nem is szabad megeroltetni magad, vigyazni kell, de azert naponta kellj fel es setalj picit. Ha 10 lepest, akkor annyit, majd lesz jobb is,
52-es es 54-es vagyok, igazabol nem pont ilyen helyzetben, de voltam tulsulyos, igen, “csak” 20 kilo volt rajtam, de nekem mar az is nagyon sok volt, befolyasolta az eletem minden teruletet.
Es en tenyleg mindig kifogasokat kerestem a fogyasra, nagyon nehezen szantam ra magam, szoval en ismerem az erzest. Egyebkent futni en se tudtam, 1 metert se, nem ment. A mai napig utalom igazabol, nem is csinalom, mast sportolok :D
1,16,49 vagyok: én is el tudom képzelni: én írtam, hogy kisebb adagokkal kezdd, meg az Élet 250 kg felettet is.
"De ők ilyen 300 kilós emberek. Nem akarok olyan lenni ! "
Hát akkor NE LEGYÉL!!
AKARATERŐ kérdése. Nem kell megtanulni főzni sem, csak átalakítani az étkezésedet, minél kevesebb készételt venni.
Legfontosabb: minél kevesebb kenyeret, krumplit, cukros ételt egyél!
Bátran ehetsz pl. csirkehúst sülve, főve, párolva - DE NEM SÜLTKRUMPLIVAL, hanem zöldségfélékkel, vagy rizzsel.
Fogsz egy lábost, beleteszed pl. a csirkecombokat, hozzá egy zacskó mirelit zöldséget, sózni, fokhagyma apróra vágva, lefedni, párolni. Ezt simán meg tudod csinálni, ebből pl. bátran ehetsz.
Reggelire pl. joghurtba kevert gyümölcsös müzli, főtt vagy sült tojás vagy pár szelet sajt, párizsival (kenyér nélkül vagy max 1 zsemle) uborkával, paradicsommal, amit meg tudsz fizetni. Közeledik a nyár, talán olcsóbbak lesznek egy picit a zöldségfélék.
Nagyon jó "trükk, ha evés előtt iszol egy bögre teát vagy vizet - eltelíti a gyomrodat.
Vannak, akik a számolásra esküsznek, az is jó, de roppant fárasztó - én az adagok csökkentésével kezdtem, majd átálltam tavaly nyáron a hús -zöldségféle együttesre, így fogytam először 5 kg-ot. (összesen eddig 29-et, 30 a cél!)
Tanulgasd az étrendet és a főzést, messziről indulsz de innen szép nyerni, ki tudja lehet még élvezed is, igazábóla z ember elkezdi élvezni ami eredményes. Én nagyon megszerettem a főzést, rengeteg saját receptet írok, cska megszületik és elkészítem. De ez idő volt, át kell látni mi mit csinál egy ételben, különösen a sűlt dolgokban :D egy súlt tejföl például váratlanul túrószerű lesz...ezeket ki kell tapasztalni :D
Ajánlom @gretira oldalán instán, vagy ferenc fittnessét
" Ha olyankor fulladok, az mitől van ?"
Előző vagyok: attól van, hogy a zsír körbeveszi a tüdődet, a tüdő nem tud kitágulni a levegővételnél, nem jut elég levegő bele, a szív nem tud ekkora mennyiségnél rendesen oxigént pumpálni, a tüdőd ezáltal nem kap elég levegőt.
Azt írod, nem tudsz fél órát sétálni: hát, ez ilyen fiatalon nagyon-nagy gond!!! Én jóval idősebb voltam, amikor elhatároztam, hogy fogyni fogok (én sem kaptam már rendesen levegőt, ezért kezdtem fogyni) 130 kg alatt voltam, de simán tudtam fél órát menni. Nyilván nehezen, de tudtam, nem kellett megállni, stb.
ERŐSNEK KELL LENNED! EHATÁROZNI és ne félj orvosi segítséget se kérni: háziorvos beutalhat olyan helyre, ahol segítenek elkezdeni vagy dietetikus segítsége, stb.
A SAJÁT ÉLETED A TÉT! - ekkora súly már nem játék. Ne rontsd el ilyen fiatalon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!