Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 155 kg-os fiú vagyok. Mennyit...

155 kg-os fiú vagyok. Mennyit kéne fogynom hogy elfogadható legyen ?

Figyelt kérdés
2022. febr. 11. 10:33
 71/110 A kérdező kommentje:
69# Köszi ! Akkor én három nő súlya vagyok. 😄 a cipőfűző meg a lépcső " nagyon jó barátom ". 🙂
2022. febr. 15. 18:40
 72/110 A kérdező kommentje:
Három nő súlya vagyok. 😮 mert akkor legalább annyi (jobb esetben) 160-as mérleg nem mutatja és nem romlott el. Csak gondolkodom.....🤔
2022. febr. 15. 18:54
 73/110 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg ezt a lányt pl

[link]

Itt leis írja pontosan, hogy csinálta:

[link]

2022. febr. 15. 18:57
 74/110 A kérdező kommentje:
Igen. Láttam. Hát megvagyok akkora mint ő volt ránézésre. Én fiú vagyok. Engem lassan 1 éve mértek meg, és most akartak múlt héten, de nem tudtak. 😂 (a barátaim) Kíváncsi leszek majd, mennyi, ha kiderül. Valamit kezdek magammal.
2022. febr. 15. 20:35
 75/110 A kérdező kommentje:
Na nem röhögök amúgy. Sokat hízhattam egy év alatt. Ez hatalmas túlsúly, nagyon sok.
2022. febr. 15. 20:44
 76/110 anonim ***** válasza:
100%
Egy hét múlva számolj be, hogy hogyan sikerült a kezdés :) sok sikert.
2022. febr. 15. 21:11
 77/110 anonim ***** válasza:
100%

Én szívem szerint folyamatosan nyomon kísérném, havonta, hogy mennyi sikerül.

Kérdező, még valami: gyakran előfordul, hogy x kg lefogyása után ideiglenesen "leáll" a szervezet - ez semmiképpen ne szegje kedvedet :-)

Nálam pl. 100 kg-nál megállt (27 kg fogyás után) és hetekig ott állt :D

De én addigra már "rafináltabb" voltam, tudtam, hogy hogy egyek, mit csináljak és majd megy tovább - és így is lett.

Cukros üdítőket bizony hagyd el! jön a nyár, a víz sokkal jobb szomjoltó.

Igyál sok teát, különfélék vannak.

"Engem lassan 1 éve mértek meg, és most akartak múlt héten, de nem tudtak. 😂 (a barátaim)"

A barátaiddal muszáj lesz beszélned és változtatni a dolgokon, hiszen nélkülük NEM FOG MENNI!

Ha továbbra is gyorskaját rendeltek és cukros üdítőket isztok, akkor bizony nem fog sikerülni.

Ha nem értik meg, hogy erre Neked LÉTFONTOSSÁGÚ szükséged van, akkor nem a barátaid, hanem a halálba visznek. Nem viccelek, komolyan mondom.

Mozgás: ha nem megy a séta, akkor apránként mozogj egyre többet. Pl. három nap egymás után a kapuig meg vissza.

Aztán a kapuig és a kertben egy kicsit (ha kertes házban laksz)

Az úszás lenne a legjobb, de nem derült ki, hol laksz. Ha pl. Budapesten, akkor majd a jó idő beköszöntével a legjobb lenne korán reggel a Velencei-tó, amikor még senki nincs (ha jól vettem ki a szavaidból, van kocsid)

2022. febr. 15. 22:46
 78/110 A kérdező kommentje:
Igen, itthon tudok a kertben sétálni. Kicsit. Úszás NO. Vidéki kisváros. A szüleimnek van kocsija. És a baráti körből (fiúk, lányok) nem mindenkinek. Nekem van robogóm, egy tönkrement mountein bike 😁, és egy camping amire már nem merek felülni. A barátaimmal szoktunk elmenni kocsival (Suzuki), olyankor egyedül én vagyok hátul, középen. 😄
2022. febr. 16. 10:15
 79/110 A kérdező kommentje:
És a barátaim szeretnek. Mert nélkülem nem szerveznek programot. De inkább ők járnak hozzám, mert ha el visznek akkor látják hogy kínlódom bármit csinálunk. Így sokat járnak hozzám mert szeretnek, ezért is vannak a kaja rendelések. Aminek többségét én eszem meg. (nekem adják az övéket is mert szeretnek.) Meg akartak mérni. Nekik nem kell fogyniuk. De tudják éppen azért szóltak. Így kezdődött.
2022. febr. 16. 10:29
 80/110 anonim ***** válasza:
100%

" (nekem adják az övéket is mert szeretnek.)"

Az imént leírtam, de akkor mégegyszer leírom, mert úgy látom, nem érted:

NEM, NEM SZERETNEK - vagy rosszul - ha ebben nem lesznek partnerek.

AKKOR A HALÁLBA SEGÍTENEK, RÖVID TÁVON!

MUSZÁJ lesz változtatniuk nekik is!! Ha továbbra is Neked adják a gyorskajákat - egyszerűen MEGÖLNEK!

" Nekik nem kell fogyniuk." - persze, hogy nem, de ha Neked adják a kajájukat, akkor TE SEM FOGSZ!

Változtass a szokásaidon, tanulj meg egyszerű kaját főzni ÉS VENDÉGELD MEG TE ŐKET!

Ha van sütőd, egyszerűen beteszel egy csirkét megsózva, befűszerezve alá pl. sárgarépát, mirelit zöldségeket és kb. 1.500- 2 ezer ft-ból simán ehettek jópáran.

Vagy zöldségek sajtmártással.

Rakott zöldbab, rakott karfiol, rakott kel, , stb.

2022. febr. 16. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!