Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tartható diéta ? Hét 1,5-1kg...

Tartható diéta ? Hét 1,5-1kg , nem kell éhezni? Nem kell hozza különleges alapanyag stb?

Figyelt kérdés
Egyszerű , működő . Köszönöm

2021. márc. 8. 17:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:

"Ha mindkét esetben ugyanannyi volt a kalória, akkor biológiai képtelenség, hogy egyikkel híztál, másikkal nem."

Te tudsz küldeni tudományos forrást ami a fentieket alátámasztja?

Az enyém itt olvasható:

[link]

2021. márc. 16. 21:40
 72/77 anonim ***** válasza:
37%

68, most irigykedsz, mi?

Annak szerintem is lehet örülni ha valaki koplalás nélkül kezd el fogyni. Először viz távozik, igen, de ezt szerintem mindenki tudja.

Képzeld, pár hét múlva zsirból is elkezd majd fogyni, mindezt úgy hogy nem koplal egész nap.

2021. márc. 16. 21:48
 73/77 anonim ***** válasza:
#70 bocs, akkor 1,7kg víz ment ki belőled :D
2021. márc. 16. 21:48
 74/77 anonim ***** válasza:
#72 nem irigykedem én 12vel többet adtam le eddig :D, gratulálok neki hogy elkezdett "fogyni", bár én csak -5kg után mertem kijelenteni hogy elkezdtem fogyni, nem amikor - 1kg ment le rólam, mert az kb egy nagyobb sz@rásnak felel meg :D
2021. márc. 16. 21:52
 75/77 anonim ***** válasza:
32%

Az a gond az általad küldött "cikkel", hogy nem tartalmaz semmilyen hivatkozást és

kutatást, innentől kezdve abszolút hiteltelen. Nulla forrásmegjelöléssel bárki írhat bármit.

[link]

Így néz ki egy hiteles cikk, 14 különböző kutatásra hivatkoznak benne. Tök jól levezetik, hogy miért nem a szénhidrát miatt hízol és miért a zsírt kell lecsökkenti.

2021. márc. 17. 23:18
 76/77 anonim ***** válasza:
12%

Arról nem is beszélve, hogy pl ilyen csúsztatások vannak benne, hogy az USA 1977-ben kezdte ajánlani a low fat dietet, azóta pedig megháromszorozódott a túlsúlyosak száma. Csak ugye nincs semmilyen összefüggés a kettő között. :D

Közben észrevettem, hogy mégis hivatkozik egy cikkre, bár értelmes tanulmányról továbbra sem beszélhetünk.

2021. márc. 17. 23:37
 77/77 anonim ***** válasza:
Helló kérdező! Mi újság hogy megy a diéta? :)
2021. márc. 26. 11:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!